Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έγινε και πάλι παιδί ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραίσκος ο οποίος επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο Λουτρών Υπάτης .

Ο κ. Καραίσκος είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει  με τους μαθητές , να γελάσει μαζί τους και να παίξει  ενώ είχε ιδιαίτερη  συνομιλία με τον νέο διευθυντή του σχολείου τον κ. Κυρίτση.

Οι δύο άνδρες  συζήτησαν τα προβλήματα  του σχολείου  το οποίο βρίσκεται σε μία μικρή  δημοτική ενότητα  ενώ ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνομιλίες και με τους δασκάλους οι οποίοι παλέυουν καθημερινά  για την εκπαίδευση των μικρών παιδιών .

Ο κ. Καραϊσκος  τόνισε για την επίσκεψη  αυτή: «Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα…» -Πόσο αληθινοί αυτοί οι στίχοι… Πόσο υπέροχο το συναίσθημα όταν σε κοιτάζουν αυτά τα ολοκάθαρα βλέμματα των παιδιών.

Έτσι και στην χθεσινή επίσκεψή μου στο Δημοτικό σχολείο των Λουτρών Υπάτης… Μεγάλη η τιμή για εμένα που με καλωσόρισαν, αφοπλιστικές οι ερωτήσεις τους, μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον και με τους δασκάλους και τον διευθυντή τους Σεραφείμ Κυρίτση, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Σας ευχαριστώ ολόψυχα…

Περισσότερα...