Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας αλλά και όλης της Ελλάδας  απο την είδηση για την κακοποίηση ενός 7χρονου κοριτσιού απο τον παππού της .

Σήμερα τις μεσημβρινές ώρες  ο παππούς της μικρής  69 ετών δικηγόρος της Λαμίας οδηγήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει .

όμως οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές καθώς  στον εισαγγελέα προσκομίστηκαν και τα αποτελέσματα της εξέτασης της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας στην 7χρονη μαθήτρια δημοτικού .

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν  από την εξετάσεις  προκύπτει κακοποίηση της 7χρονης στα γεννητικά οργανα  και μερική ρήξη του παρθενικού υμένα .

Τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά και μη αμφισβητήσιμα .

Τα όσα ανακοινώθηκαν από την ιατροδικαστική  υπηρεσίας Λαμίας και την προϊσταμένη κ. Ακριβούση είναι τόσο ανατριχιαστικά και οδήγησαν στην παραίτηση  του συνηγόρου  του 69χρονου κατηγορούμενουυ.

Ο Δημήτρης Κρούπης ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του υπέβαλλε την παραίτησή του  μόλις ανακοινώθηκαν στα στοιχεία των εξετάσεων και ο κατηγορούμενος συνεχίζει προς στιγμήν μόνος του  στην ανάκριση .

Οι αποδείξεις  δηλώνουν ότι η 7χρονη κακοποιούνταν  μέσα στο ίδιο της  το σπίτι από τον παππού της ενώ  μαζί της ζούσε η μητέρα της αλλά και το αδελφάκι της .

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ένα 7χρονο κορίτσι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Το σχολείο ενημέρωσε την αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Ο 68χρονος συνταξιούχος δικηγόρος και παππούς της 7χρονης συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση τόσο της μικρής όσο και του 9χρονου αδερφού της. Ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Περισσότερα...