Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας η ετήσια γιορτή, "pool day" αυτή τη φορά της μεγάλης πισίνας, , για τους αθλητές της Ναυταθλητικής Ένωσης Λαμίας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί αγώνες στη μεγάλη πισίνα για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγιναν αγώνες υδατοσφαίρισης όλων των κατηγοριών του συλλόγου.

Στα happening της διοργάνωσης ήταν ο αγώνας ΄΄family cup΄΄, όπου γονείς και παιδιά αγωνίστηκαν με βάρκες για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ένας αγώνας που έκλεψε τις εντυπώσεις, κέρδισε το θερμό χειροκρότημα και δημιούργησε με διαφορετική αίσθηση στους αγώνες.

Με αυτό τον τρόπο έκλεισε τυπικά η χρονιά για τους μικρούς φίλους της Ν.Ε.Λ, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι και τις 30 Ιουλίου

Το Δ.Σ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων ως Συνδιοργανωτές των αγώνων.

Τέλος, τους γονείς, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφίες από το φωτογραφείο My Photo Γιώργος - Έλλη Μπιστιόλα στην οδό Χαντζοπούλου.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.