Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

zoa 1

Ο Δήμος Λαμιέων και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδος, συνδιοργανώνουν τη 2η Έκθεση Τεχνών με τίτλο «+υπάρχω2» αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, τα ζώα.

Από 1 έως 21 Οκτωβρίου 2018, έργα γνωστών εικαστικών από τη Λαμία θα εκτίθενται στο Νεοκλασικό Δημοτικό Κτίριο, που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 3, στην Πλατεία Λαού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 20:30.

Στην έκθεση συμμετέχουν:

Αδάμ Νίκος, Αθανασιάδου Σουζάνα, Ανδρούτσος Αθανάσιος, Βερέμη Ιωάννα, Βλάχου Νίκη, Καστρίτση Ασπασία, Κατσαούνης Δημήτρης, Κουτλής Κώστας, Κυρίτσης Δημήτρης, Μιχελής Ντίνος, Οικονόμου Βασίλης, Παπακώστας Γιάννης, Πετρίκη Καίτη, Τουλιάτου Κερασιά, Τσέλος Μπάμπης, Τσιτζέλη Εύη, Χατζάκης Μιχάλης, Χριστόπουλος Γιάννης, Ψυχογιού Βάσω.

Την εικαστική εγκατάσταση «ντύνουν» μουσικά οι MidnightBlue που αποτελούνται από τους Άκη Δαβανέλλο και Γιώργο Γκλάβα, με την παράστασή τους «Μουσικό Αναλόγιο».

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Νίκη Βλάχου, εικαστικός η ίδια αλλά και ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «+υπάρχω2» θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Νεοκλασικού Δημοτικού Κτιρίου και άλλες παράλληλες πολιτιστικές δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Το λαϊκό παραμύθι «Ο ποντικός και η θυγατέρα του» σε δραματοποιημένη διασκευή και ερμηνεία του Μιχάλη Χατζάκη, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 20:00
  • Έκθεση με φιλοζωικές δημιουργίες από τους μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Λαμιέων, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από τις 18:30 έως 20:30
  • Συναυλία των «Ars Vocis» που αποτελούνται από τον Κώστα Νέλλα και τους μαθητές του, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:30

zoa 2

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.