Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

sxoleio taksi

Ο Δήμος Λαμιέων εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά το Δημοτικό Σχολείο Κομποτάδων.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: Στο Δημοτικό Σχολείο Κομποτάδων και σε μεγάλο αριθμό σχολείων του Δήμου, εντοπίσαμε προβλήματα με τη στεγανοποίηση τους, προβλήματα γνωστά που, όμως, παρέμεναν άλυτα εδώ και δεκαετίες.

Προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο αυτό πρόβλημα, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας συνέταξαν την μελέτη αποκατάστασης των φθορών και ο ανάδοχος που προέκυψε από τον ανοικτό διαγωνισμό έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες από τις αρχές του καλοκαιριού.

Με δεδομένο τον μεγάλο όγκο των εργασιών, που έπρεπε να ολοκληρωθούν στο μικρό χρονικό διάστημα των καλοκαιρινών μηνών και εξαιτίας των έντονων και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων που μεσολάβησαν και διέκοπταν τις εργασίες, δόθηκε παράταση για την ολοκλήρωσή τους.

Η παράταση αυτή, κρίθηκε απαραίτητη ώστε να αποκατασταθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άλυτο αυτό πρόβλημα της στεγανοποίησης.

Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και οι Υπηρεσίες βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Δημοτικό Σχολείο των Κομποτάδων για να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να επαναλειτουργήσει άμεσα το σχολείο αλλά και να επιλυθεί στη συνέχεια οριστικά το ζήτημα αυτό.

Η Δημοτική Αρχή δεν επιδεικνύει ανοχή σε κανέναν εργολάβο αλλά και σε κανέναν κακοπροαίρετο που χρησιμοποιεί το ευαίσθητο θέμα των υποδομών της εκπαίδευσης για μικροπολιτική αντιπαράθεση.

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.