Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

eve28

Στο ευρύτερο πλαίσιο της πολιτικής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων – μελών του, πρόκειται να καταρτισθεί & να υλοποιηθεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού για το έτος 2019.  

Κύριος στόχος του είναι η οργανωμένη προώθηση – προβολή των δυναμικών προϊόντων & υπηρεσιών του Νομού μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί η εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για το 2019 που θα περιλαμβάνει αναλυτικά τις εκθέσεις που προτίθεται να συμμετάσχει.

Στην προσπάθειά αυτή, θεωρώντας απαραίτητη & ουσιαστική τη συμβολή των επιχειρήσεων – μελών του,  μπορείτε να καταθέσετε τυχόν προτάσεις σας (στόχευση εκθέσεων εσωτερικού – εξωτερικού, αγορές – στόχους που σας ενδιαφέρουν, κλάδοι προϊόντων & υπηρεσιών που επιθυμείτε να προβληθούν κτλ) ώστε από κοινού να διαμορφώθούν οι επόμενες δράσεις εξαγωγικού προσανατολισμού.

Μπορείτε να αποστείλετε τις προτάσεις σας, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3 Λαμία 35131, τηλ. 2231022112, φαξ. 2231030985, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αρμόδιος επικοινωνίας: κ. Χρήστος Σανίδας – Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων).