Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

nn

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της εκ νέου υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο Νίκος Σταυρογιάννης επισκέφθηκε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος επισήμανε την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Μητρόπολης Φθιώτιδος και του Δήμου Λαμιέων και ευχήθηκε στο Νίκο Σταυρογιάννη καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σταυρογιάννης, αφού τον ευχαρίστησε θερμά για τη φιλοξενία, διαβεβαίωσε τον Ποιμενάρχη μας ότι, τόσο ο Δήμος Λαμιέων, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι συμπαραστάτες στο μεγάλο Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Φθιώτιδος καθώς και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Ιερείς των Ενοριών αλλά και οι εθελοντές της Εκκλησίας για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Ο Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε:

«Σήμερα είχα την τιμή και τη χαρά να συνομιλήσω επί πολλών θεμάτων με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Νικόλαο τον οποίο και εκτιμώ βαθύτατα. Διατηρούμε μια καλή και αποδοτική, για τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, συνεργασία. Επιθυμία και στόχος μας είναι η Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Δήμος Λαμιέων να συνεχίσουν την άριστη αυτή συνεργασία γιατί, εκτός του θρησκευτικού και πνευματικού της έργου, η τοπική μας Εκκλησία επιτελεί παράλληλα και μεγάλο κοινωνικό έργο καλύπτοντας κενά και αδυναμίες της Πολιτείας.»