Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

gipedo ataladis

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης παρέστη στην τελετή εγκαινίων του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης.

Ένα έργο το οποίο παρέμενε κολλημένο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας επί πολλά έτη και απαιτήθηκαν συστηματικές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει πραγματικότητα.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης: «Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Λοκρίδας, αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα, συνεχίζεται με γνώμονα την προσέλκυση όσων περισσότερων πολιτών και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων στον αθλητισμό. Το έργο του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ένα ποσό ανερχόμενο στις 297.000 ευρώ, στοιχείο που καταμαρτυρεί τη βούληση της σημερινής κυβέρνησης να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών στην άθληση».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και της Μικτής Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, έχοντας την ευκαιρία να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες.