Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

oloi oi kaloi

Οι Σκηνοβάτες παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση "ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ" των RayCooney & JohnChapman (σε διασκευή Κατερίνα Κλωνάρη, Μαρία Τσαπαδίκου, Αντώνης Παπάζογλου).

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, την Παρασκευή 12 Απριλίου, το Σάββατο 13 Απριλίου και την Κυριακή 14 Απριλίου στις 21:00.

Τρία ζευγάρια… Ένα διαμέρισμα… Ένα πράγμα στο μυαλό τους…

Το έργο είναι μια φαρσοκωμωδία γραμμένη με τον αγγλικό τίτλο Move over Mrs Markham. Μια ιστορία ενός συντηρητικού παντρεμένου ζευγαριού που ετοιμάζεται να παραστεί σε ένα ανιαρό γεύμα εκδοτών παιδικού βιβλίου οπού είναι καλεσμένο. Η οικιακή βοηθός του ζευγαριού παίρνει το ρεπό της και το διαμέρισμα τους θα μείνει άδειο ή έτσι νομίζουν, γιατί ο συνεργάτης του εκδότη, η σύζυγος του, ο διακοσμητής, η υπηρετριούλα, ένας χαριτωμένος κύριος και μια όχι και τόσο καθώς πρέπει δεσποινίς ,έχουν κανονίσει άλλα σχέδια εν άγνοια του ζευγαριού. Μπλέξιμο ,ανατροπές , ανησυχίες και υποψίες για απιστία , ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των θεατών… Το διώροφο διαμέρισμα- επιχείρηση γίνεται κυριολεκτικά κέντρο διερχομένων, δικαιώνοντας τον όρο “φαρσοκωμωδία”. Άραγε είναι όλα όπως φαίνονται ή τα φαινόμενα απατούν? Είναι μια απορία που θα λύσετε παρακολουθώντας το έργο επί σκηνής.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Οι Σκηνοβάτες για μια φορά ακόμη “καταθέτουν” την αγάπη τους για το θέατρο. Φτάνουμε λοιπόν στην παράσταση μετά από πολλές πρόβες, πολλές αγωνίες και άγχος αλλά και υπέροχες στιγμές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την υπομονή και την επιμονή τους και να ευχηθώ σε όλους μας η “μαγεία” του θεάτρου να μας ακολουθεί πάντα!!! Πάμε λοιπόν να τους απολαύσουμε… Και να θυμάστε ότι στο Θέατρο ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.