Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

panagios tafos

Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει εσπερίδα με θέμα: "Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου".

Με ομιλήτρια την κα. Μοροπούλου Αντωνία, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στις 18:30, στην αίυουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11).

Πρόκειται για μοναδικό έργο, που από τη φύση του προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων αφορούσαν το ιερότερο μνημείο της Χριστιανοσύνης.

Οι προκλήσεις σε ότι αφορά τη διαχείριση του έργου ήταν μεγάλες και αντιμετωπίστηκαν με την αδιάκοπτη επιστημονική τεκμηρίωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση όλων των στοιχείων, που αναδείχτηκαν κατά την πρόοδο των εργασιών.

Στα πλαίσια αυτά, η επιτυχέστατη ολοκλήρωση, με ευθύνη της ομάδας των Καθηγητών Επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων.   

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.