Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

press Delphi operandum

Το 1ο ετήσιο Συνέδριο του OPERANDUMProject, (OPEn-air laboRAtories for Nature based solUtions to Manage hydro-meteo risks) θα φιλοξενήσουν στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, στις 4 – 6 Ιουνίου 2019, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Κέντρο Καινοτόμων Τεχνολογιών (ITC).

Σκοπός του OPERANDUM, όπου συμμετέχουν 26 εταίροι απ’ όλο τον κόσμο, είναι η ανάπτυξη μιας σειράς καινοτόμων/υβριδικών Φυσικών λύσεων (NBS), για τον μετριασμό των επιπτώσεων των ακραίων υδρο/μετεωρολογικών κινδύνων που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή.

Στο Ανοιχτό Εργαστήριο Σπερχειού (OAL-Spercheios), που αποτελεί το κέντρο εργασιών της Ελληνικής επιστημονικής ομάδας, συναντώνται και συμμετέχουν  όλοι οι  πολίτες και ενδιαφερόμενοι φορείς, στα πλαίσια αυτής της καινοτόμου διεπιστημονικής έρευνας για το περιβάλλον.

OPERANDUM Project: https://www.operandum-project.eu/   

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Καινοτόμων Τεχνολογιών, στα τηλέφωνα 210 - 75 60 322 / 210 - 75 61 429 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.