Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Slika za splet 19 9 18 300x276

Από την ιδέα στην πράξη σε μία μόλις μέρα.

Πώς να επικεντρωθείς απόλυτα και να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο προϊόν σε 1 μέρα.

Το ζητούμενο για την ελληνική επιχειρηματικότητα θα είναι πάντα η δημιουργία ολοκληρωμένων προϊόντων (brands) που θα αφηγούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ιστορία. Αυτή η ιστορία οφείλει να έχει διακριτό όραμα, στρατηγική και στόχευση προς τον παγκόσμιο καταναλωτή.

Πώς μπορεί ένας νέος επιχειρηματίας να προχωρήσει από την ιδέα του προς την πράξη και την υλοποίηση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος του workshopείναι, κυρίως, να δείξει πώς να μη χάνουμε χρόνο σε άσκοπες και άστοχες περιδινήσεις, αλλά να επικεντρωνόμαστε απόλυτα στην υλοποίηση της ιδέας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το workshop γίνεται από τον Γιώργο Κολλιόπουλο, τον entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το 1ο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο και ιδρυτή της Speiron, της πρώτης Luxury Food εταιρίας στην Ελλάδα.

Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, business mentor και συγγραφέας για το Luxury Branding.

1η ημέρα: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 / 18:00 - 20:00

Αναλύονται τα χαρακτηριστικά του ολοκληρωμένου brandπου στοχεύει στην παγκόσμια αγορά και δίνονται παραδείγματα με εύληπτο τρόπο.

Μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν: Πώς συλλαμβάνεις την ιδέα/πώς προχωράς στην υλοποίηση/ποιους να ακούς και ποιους να μην ακούς/τι φταίει και δεν έχουμε στην Ελλάδα καλές υλοποιήσεις μιας ιδέας ενώ έχουμε τη δυνατότητα και παράγουμε πολύ καλές ιδέες κ.α.

2η ημέρα: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 / 10:00 - 13:00

Workshop δημιουργίας ενός προϊόντος σε 3 ώρες. Με βάση τη γνώση που απέκτησαν την 1η μέρα, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε γκρουπ. Το κάθε γκρουπ δημιουργεί για πρακτική εξάσκηση ένα ολοκληρωμένο brand, με την καθοδήγηση του εισηγητή.

Το εκπαιδευτικό workshop που διοργανώνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο (μέλος και μη, του Επιμελητηρίου) και δεν απαιτείται κόστος για την παρακολούθησή του.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. (Όθωνος 3)

workshop Kolliopoulos F14893

Περισσότερα...

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.