Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 20190611 100419

Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο, διοργανώθηκε την Τρίτη, 11-6-2019, ημερίδα με θέμα «Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ισχυρό παρόν, δυναμικό μέλλον».

Στην ημερίδα, που τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και οι υφυπουργοί Οικονομικών και Εσωτερικών Κατερίνα Παπανάτσιου και Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παραβρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Ν. Φθιώτιδας Απόστολος Καραναστάσης.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση τονίστηκε ότι, λίγους μήνες μετά τη νομοθετική ρύθμιση, που έγινε κατ’ εφαρμογή της νέας αρχιτεκτονικής των πανεπιστημίων μας, σε συνέργειες με ΤΕΙ, δημιουργία διετών προγραμμάτων σπουδών κλπ., έχουν ολοκληρωθεί τα προγράμματα σπουδών, υπάρχουν οι πιστώσεις για καθηγητές ενώ είναι έτοιμες και οι υποδομές για να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο, από τον Σεπτέμβριο, με την νέα δομή του.

Το ζητούμενο είναι ένα Πανεπιστήμιο που να λειτουργεί, ένα Πανεπιστήμιο που να βγάζει εργαζόμενους και όχι ανέργους, που να συγχρονίζεται με την εποχή του, να μην έχει πρόβλημα χρηματοδότησης, να αναπτύσσεται κανονικά. Και ένα Πανεπιστήμιο που να δίνει βαρύτητα στην κοινωνική μέριμνα, με σύγχρονες Φοιτητικές Εστίες για τους φοιτητές.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση εργαστήκαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, ώστε να έχουμε και στην πόλη μας την τριτοβάθμια εκπαίδευση που της αρμόζει.