Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

114

Με μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη παρουσίαση, ολοκληρώθηκε ο Α΄ κύκλος σπουδών του μουσικού Εργαστηρίου Ηχητικού και Μουσικού Σχεδιασμού (Sound & Music Design) του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.

Η Σταυρούλα Μπότη, υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Εργαστηρίου, παρουσίασε όλη την πορεία του, τους παιδαγωγικούς στόχους που συνόδευαν τις δράσεις του καθώς και το αποτέλεσμα, που ήταν ένα animation με πρωτότυπους ήχους και μουσικές των μαθητών. Στο τέλος της παρουσίασης, οι μαθητές εκτέλεσαν οι ίδιοι τις μουσικές συνθέσεις τους, είτε σε ατομικό επίπεδο, είτε μέσα από σύνολα μουσικής δωματίου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την επιβράβευση των μαθητών.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Εργαστηρίου, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας καθιερώνει εφεξής τη λειτουργία του, που θα εξελιχθεί σε ένα Β΄ κύκλο σπουδών από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές που αποφοίτησαν, θα έχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης στη μουσική τεχνολογία και ειδικότερα στον ηχητικό και μουσικό σχεδιασμό πολυμέσων.

Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένας νέος κύκλος σπουδών για όσους μαθητές επιθυμούν να εισαχθούν βιωματικά στο χώρο της μουσικής τεχνολογίας και της κινηματογραφικής παιδείας.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γιατί ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.