Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

listia

Αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, κατάφερε στις 12-06-2019 να συλλάβει άμεσα, μετά από πεζή καταδίωξη, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδιού Φθιώτιδας, 34χρονο ημεδαπό, για κλοπή από οικία.

Αναζητούνται 2 ακόμη συνεργοί του.

Ειδικότερα, οι 3 δράστες εισήλθαν, από μπαλκονόπορτα, σε οικία πρώτου ορόφου της ανωτέρω περιοχής και ακολούθως αφού ερεύνησαν του εσωτερικούς χώρους της, προέβησαν στην αφαίρεση χρυσαφικών και μίας τσάντας που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ανωτέρω αστυνομικός, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να καταδιώξει τους δράστες και να ακινητοποιήσει έναν εξ αυτών, στις γραμμές του τρένου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λιανοκλαδιού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.