Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Oikonomou ekab

Το ΕΚΑΒ, το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Λαμιέων και το ΚΑΠΗ της οδού Τυμφρηστού επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Οικονόμου.

Στο ΕΚΑΒ, ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν το κέντρο και αφορούν τόσο στο ζήτημα των κτηριακών εγκαταστάσεων αφού δεν υπάρχει ιδιόκτητο κτήριο στο νομό, όσο και στο πάγιο ζήτημα της υποστελέχωσης, αφού τα 70 άτομα που ανήκουν στο δυναμικό του εξυπηρετούν τρεις νομούς (Φθιώτιδα, Λάρισα, Αττική) και καλύπτουν περίπου 1.200  περιστατικά μεταδιακομιδών το χρόνο.

Στους συλλόγους Εργαζομένων του Νοσοκομείου και του Δήμου Λαμιέων ο Γιάννης Οικονόμου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους και να συζητήσει μαζί τους για να τα προβλήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και λειτουργία του δήμου αντίστοιχα.

oikonomou nosokomeio

oikonomou dimosl

Τέλος, ο Γιάννης Οικονόμου βρέθηκε ανάμεσα στα μέλη του ΚΑΠΗ της οδού Τυμφρηστού, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις δραστικές περικοπές στις παροχές υγείας και κοινωνικής φροντίδας που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Oikonomou KΑΠΗ

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.