Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Oikonomou Mhtrop2

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ.Νικόλαο επισκέφτηκε στις 20 Ιουνίου 2019 ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου στα πλαίσια των συναντήσεων και της συμμετοχής του στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μετά την εγκάρδια υποδοχή, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στον Γιάννη Οικονόμου καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά του, τονίζοντας ότι ο τόπος χρειάζεται αυτοδημιούργητους νέους ανθρώπους που έχουν αποδείξει με την προσωπική πορεία και διαδρομή τους ότι έχουν όρεξη για δουλειά, προσφορά και αποτελεσματικότητα.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν σχετικά με τα κοινωνικά και εκκλησιαστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Μητρόπολη και τις προσπάθειες που καταβάλλονται καθημερινά προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν.

Ο Γιάννης Οικονόμου εξήρε το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο της Μητρόπολης Φθιώτιδας τονίζοντας πως η συνεισφορά της ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ασθενέστερες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποτελεί σημαντικότατο στήριγμα.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.