Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

erga

Η Διεύθυνση Υποδομών και Τεχνικών Έργων (Τμήμα Η/Μ Έργων, Αδειών Εγκαταστάσεων και Ενέργειας) του Δήμου Λαμιέων θα πραγματοποιήσει εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη Δικτύου Πρόσβασης Νέας Γενιάς (ftth) σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας», «FTTH Α/Κ Λαμίας», και θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου και στην οδό Σατωβριάνδου.

Η διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, από τις 07:00 έως τις 19:00, από τη διασταύρωσή της με την οδό Χαντζοπούλου (πλατεία Πάρκου) έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αβέρωφ.

Η διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Σατωβριάνδου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, από τις 07:00 έως τις 14:00, από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατρόκλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Χαντζοπούλου (πλατεία Πάρκου).

Εφιστούμε την προσοχή των πεζών και των οδηγών και παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των δημοτών.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.