Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

oikonomou ktel

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ του Νομού Φθιώτιδας Α.Ε. και τη ΔΕΥΑ Λαμίας επισκέφτηκε στις 28 Ιουνίου 2019, ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Οικονόμου Γιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, τη συζήτηση αρχικά απασχόλησαν κυρίως θέματα φορολογικής φύσης, ενώ στη συνέχεια αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες επιδότησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μέσω της ένταξής του σε κονδύλια προγραμμάτων ανανέωσης του στόλου των λεωφορείων και του τροχαίου υλικού του εν γένει.

Στη ΔΕΥΑ Λαμίας ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε για όλα όσα απασχολούν την επιχείρηση, ενώ τόνισε ότι στόχος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι η σωστή κατανομή των μερισμάτων σύμφωνα με την πορεία της οικονομίας, προς όφελος των ομάδων που έχουν πληγεί και των εργαζομένων αντίστοιχα.

oikonomou deial

Τέλος, ο υποψήφιος Βουλευτής υπερθεμάτισε στην ιδέα οι ΔΕΥΑ να αποκτήσουν κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο στο κομμάτι της ύδρευσης και της αποχέτευσης, αλλά γενικότερα, στη διαχείριση των θεμάτων που σχετίζονται με το νερό στην περιοχή ευθύνης τους.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.