Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Giannis Oikonomou 0036

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας με τη ΝΔ Γιάννη Οικονόμου για τους ετεροδημότες της Αθήνας.

Την εκδήλωση του Γιάννη Οικονόμου τίμησαν με την παρουσία τους, Φθιωτείς ετεροδημότες από την Αθήνα, άνθρωποι με τους οποίους ο Γιάννης Οικονόμου συνεργάστηκε σε όλη την επαγγελματική και πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, από το  υπουργείο Ανάπτυξης και από τον χώρο των Αστικών Συγκοινωνιών καθώς και φίλοι και συνάδελφοι. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κων/νος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο πρ. πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Κώστας Μπακάλης, ο Χρήστος Παίσιος μέλος του Συντονιστικού των Δικηγορικών συλλόγων, ο πρόεδρος των ετεροδημοτών Φθιώτιδας ΝΔ Αντωνόπουλος.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Γιάννη Οικονόμου.

Τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του Κωστή Χατζηδάκη:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Γιάννης Οικονόμου θα είναι καλός βουλευτής Φθιώτιδας. Χρειάζεται η Φθιώτιδα αποτελεσματικούς και σύγχρονους αντιπροσώπους στη Βουλή.»

«Μην υποτιμούμε την πολιτική διάσταση, την οντότητα και το κύρος των βουλευτών.. .Ο Γιάννης θα είναι ένας βουλευτής με πολιτική οντότητα και κύρος. Θα βοηθήσει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Νέα Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώση και πολιτικό λόγο, γιατί θα πρέπει αυτή η μεταρρυθμιστική προσπάθεια να υποστηριχθεί στα μάτια των ανθρώπων»

«Δεν θέλουμε άλλους βουλευτές χειροκροτητές, θέλουμε βουλευτές που μπορούν να σταθούν στα μέσα ενημέρωσης και στο βήμα της Βουλής.

«Εγώ αν ψήφιζα στη Φθιώτιδα θα τον ψήφιζα και με τα δύο μου χέρια»