Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

dorea organon

Πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα φορά στο Νοσοκομείο Λαμίας δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση, ενός 67χρονου συμπολίτη μας, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και κατέστη δυστυχώς εγκεφαλικά νεκρός, μετά από Ισχαιμικό Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο.

Η λήψη των οργάνων έγινε στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Λαμίας από ομάδα χειρουργών του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, υπό τον συντονισμό της ιατρού της ΜΕΘ Μαρίας Ψωμά, Αναισθησιολόγος – Εντατικολόγος Επιμελήτρια της ΜΕΘ - ΜΑΦ.

Χάρη στην διαδικασία αυτή, 3 συνάνθρωποι μας που βρίσκονται στο τελικό στάδιο νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας μπόρεσαν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση  και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας είναι υπερήφανοι που συμμετείχαν για μια ακόμη φορά σε αυτή την μοναδική προσφορά ζωής και ανθρωπιάς.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, του Χειρουργείου, του Μικροβιολογικού, του Ακτινολογικού τμήματος αλλά και στο ΕΚΑΒ που συμμετείχε και βοήθησε σε αυτή την δύσκολη διαδικασία.

Πάνω από όλα, όμως, αξίζουν συγχαρητήρια στη οικογένεια του εκλιπόντος δωρητή, που παρά την φόρτιση και θλίψη έδωσαν την συναίνεσή τους για να πραγματοποιηθεί η δωρεά και μετέτρεψαν έτσι την απώλεια τους σε δώρο ζωής.

Ας αποτελέσουν παράδειγμα και πρότυπο για όλους.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.