Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

IMG 9817

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Kεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ), για την ευγενική και εξόχως πολιτισμική προσφορά της καλλιτεχνικής επιμέλειας και φιλοτέχνησης.

Αλλάζει όψη ο διάδρομος (ενόψει της μετεγκατάστασης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο πλήρως ανακαινισμένο Πέτρινο κτίριο), που θα ενώνει τα δύο κτίρια (παλαιό και νέο) όπου και στο σημείο αυτό θα δημιουργηθεί μία νέα Κεντρική Είσοδος για το Νοσοκομείο.

Τα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν σε αυτό τον σκοπό είναι οι Βλαχογιάννη Βίκυ, Λάππα Βερενίκη, Μακρυγιάννη Σπυρίδων, Μίχο Κων/νο, Ντουντούμη Ιωάννη, Παρασκευόπουλο Άγγελο, Πασαλόγλου Δώρα, Ρίζο Νικόλαο, Σωτηροπούλου Χριστίνα, Τρωγαδή Ευαγγελία.

Το έργο τους θα δημιουργεί ένα σημείο - ως πόλος έλξης και καλλιτεχνικής ταυτότητας- του Κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα θα δρα ως έργο ψυχικής ανάτασης και μείωσης του άγχους των ασθενών και επισκεπτών στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Επίσης, ένα ευχαριστώ στον Λιάπη Αλέξανδρο για την προσφορά έργου ζωγραφικής, το οποίο θα κοσμεί τον χώρο αναμονής του Ακτινολογικού Εργαστηρίου.

To ΣΚΕΤΚΕ συνεχίζει να συμβάλλει στην αισθητική παρέμβαση του Νοσοκομείου Λαμίας, όπως πραγματοποίησε τόσο κατά την κατασκευή και λειτουργία του, όσο και την συμμετοχή – συνδιοργάνωση δράσης Εθελοντισμού στο πλαίσιο του Let’s do it Greece 2018, κατά την οποία δημιουργήθηκαν τοιχογραφίες στην Παιδιατρική Κλινική.

IMG 9808

IMG 9810

IMG 9823