Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

55 DIATHESI

Διοργανώνεται η 55η απευθείας διάθεση προϊόντωναποκλειστικά με ηλεκτρονικές παραγγελίες και με παράδοση αποκλειστικάκατ’ οίκον.

Σε συνεργασία με παραγωγούς οι οποίοι ήταν στο πρόγραμμα για συμμετοχή στη συγκεκριμένη διάθεση, και που ταυτόχρονα φρόντισαν να έχουν αυτή την περίοδο δυνατότητα τέτοιας παράδοσης.

Ξεπερνούν τις δυσκολίες, συνεχίζουν με άλλο τρόπο αυτό που κάνανε. Και αυτή η κρίση, μας δίνει την ευκαιρία να αποδείξουμε ξανά ότι με συνεργασία όλα είναι εφικτά, ακόμη και σε περίοδο «καραντίνας».

Τον Μάρτιο το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» έκλεισε επτά χρόνια λειτουργίας!

Από το 2013 που ξεκίνησε η εθελοντική κίνηση, με τις απευθείας διαθέσεις και τις παράλληλες δράσεις κάνουν αυτό που εξ αρχής έθεσαν ως στόχο:

Με συνεργασία και αλληλεγγύη, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία με πολύπλευρες δράσεις, ενισχύουμε τη ντόπια οικονομία και παραγωγή αγοράζοντας απευθείας από τους παραγωγούς ποιοτικά προϊόντα σε δίκαιες τιμές.

Αυτό είχαν ονειρευτεί, αυτό τους συνόδευσε στα «ταξίδια» τους μέχρι και σήμερα, αυτό είναι η «πυξίδα» τους σ’ αυτά, και η «ασπίδα» τους σε κάθε δυσκολία, αυτό τους επιβάλλουν οι συνειδήσεις τους.

Παρουσίαση των προϊόντων ανά παραγωγό

Φυσικά και οικολογικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟ.ΜΕ. από τη Θεσσαλονίκη: Με παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από τη γκάμα απευθείας από το e-shop www.viomecoop.com και με παραλαβή και πληρωμή με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε στο e-shop

- Βιολογικά προϊόντα τομάτας «Ηλιογέννημα» της παραγωγού Αλεξάνδρας Ραχμάνη από την Ανάβρα Καρδίτσας: Χυμός Τομάτας σε συσκευασίες 720 mL με 2,30 Πελτές (Τοματοπολτός) σε συσκευασίες 370 mL με 3,30  και Κέτσαπ σε συσκευασίες 250 mL με 2,50 

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης με μηχανικές και φυσικές μεθόδους σε διάφανες συσκευασίες PET 5 λίτρων με 17 ευρώ (3,40 ευρώ/λίτρο), με πληρωμή και με κάρτα, της εταιρείας τυποποίησης ελαιολάδου Γ. Φλώρος - Χ. Ευαγγελάρας Ο.Ε. από τις Ράχες Φθιώτιδας

- Κρασί «Μυρμιδόνων Γη Αδελφών Κατσίκα» της Άννας Δημητροπούλου από τη Φτέρη Φθιώτιδας: Λευκό από σταφύλια ποικιλιών Ugni Blanc και Ροδίτη και Ροζέ από σταφύλια ποικιλιών Ροδίτη και Syrah, και τα δύο είδη σε συσκευασίες (ασκούς) 5 λίτρων με 11 € (2,20 €/λίτρο)

Μέλι της μελισσοκόμου Μαριάνθης Λάππα από τη Λαμία: Ελατόμελο με 8 €/κιλό και Θυμαρίσιο με 9 €/κιλό, και τα δύο είδη σε γυάλινα βάζα του ενός κιλού

- Τυριά Λαμίας των Γαλακτοτυροκομικών Κωνσταντίνου Ζήσιμου, με πληρωμή και με κάρτα: Φέτα και Γίδινο και τα δύο είδη με άλμη σε συσκευασίες τάπερ 2 κιλών με 12 € (6,00 €/κιλό)

Παραγγελίες μόνο διαδικτυακά με την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα www.kastrolamias.gr

Η Φόρμα Παραγγελιών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11:00 μ.μ.

Τα φυσικά και οικολογικά καθαριστικά θα τα παραλάβετε όπως επιλέξετε στο e-shop της ΒΙΟ.ΜΕ.

Τα υπόλοιπα προϊόντα θα τα παραλάβετε κατ’ οίκον στη διεύθυνση που έχετε δώσει στη Φόρμα, από κάθε παραγωγό ξεχωριστά, αφού επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για συνεννόηση, ως εξής:

- Τα βιολογικά προϊόντα τομάτας ανεξάρτητα πότε γίνει παραγγελία: παραλαβή έως το Σάββατο 25/4

- Για ελαιόλαδοκρασίμέλι και τυρί, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και πριν και μετά το Πάσχα:

Οι παραγγελίες με καταχώρηση έως Μ. Πέμπτη 16/4 ώρα 12:00: παραλαβή έως το Μ. Σάββατο 18/4

Οι παραγγελίες με καταχώρηση έως Πέμπτη 23/4 ώρα 23:00: παραλαβή έως το Σάββατο 25/4

Καλό Πάσχα!

Με αλληλεγγύη και συνεργασία αντιμετωπίζουμε κάθε «κρίση»!