Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

images

Το φοιτητικό παράρτημα του ΙΕΕΕ (Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών) της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στην Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν το 1ο Job Fair Lamia 2023, τη 1η ημερίδα καριέρας στη Λαμία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/11/2023 και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της ΔΕΥΑ Λαμίας.

Για 1η φορά στην Λαμία αναλαμβάνεται η πρωτοβουλία διοργάνωσης μιας εκδήλωσης τέτοιου χαρακτήρα και βεληνεκούς, η οποία έχει στόχο την ένωση όλων των φοιτητών της πόλης μας, που φοιτούν ή είναι απόφοιτοι των κλάδων της πληροφορικής και των μαθηματικών.

Σκοπός του Job Fair Lamia 2023 είναι η ανάδειξη όλων των επαγγελματικών ευκαιριών που έχει κάθε απόφοιτος ή τελειόφοιτος των τμημάτων της πόλης μας, καθώς η ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες καταστάσεις της αγοράς εργασίας και η άμεση αλληλεπίδρασή τους με τις ίδιες τις εταιρίες, με τελικό στόχο την μελλοντική ένταξη των φοιτητών σε αυτές.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσδοκούμε να φιλοξενηθούν στην πόλη μας 5 εταιρείες των προαναφερθέντων κλάδων, οι οποίες πέρα από την παρουσίαση του εταιρικού τους προφίλ, θα αναλάβουν να ενημερώσουν τους φοιτητές για τις τρέχουσες καταστάσεις της αγοράς εργασίας και επιπλέον, για τα προσόντα που είναι καλό να έχουν για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Μέσα από το event δίνεται η δυνατότητα  σε μεγάλες εταιρείες να εμπλουτίσουν το εργατικό δυναμικό τους με καταρτισμένους και γεμάτους όρεξη, γνώση και ιδέες νέους, οι οποίοι αποτελούν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Λαμίας.

Περισσότερα...