Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ξεκινούν  αύριο οι κινητοποιήσεις  των αγροτών στη Λαμία .Τα μέλη της ΠΑΣΥ αποφάσισαν  να πραγματοποιήσουν αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις έξι και μισή το απόγευμα  στον χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας και  στην συνέχεια να πορευθούν με τα τρακτερ τους  στο κέντρο της πόλης εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο  την διαμαρτυρία τους  για τα νέα μέτρα που φέρνει το τρίτο μνημόνιο .


Οι αγρότες της ΠΑΣΥ εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα νέα μέτρα που οδηγούν , όπως τονίζουν ,τους αγρότες στην φτώχεια  ενώ φέτος τα αγροτικά προβλήματα διογκώθηκαν  λόγω των καιρικών συνθηκών  που κατέστρεψαν πολλά προιόντα . Αύριο ο χώρος της Π.Ε.Λ. αναμένεται να γεμίσει με τρακτερ τα οποία δεν αποκλείεται μετά  το πέρας της κινητοποίησης στο κέντρο της πόλης να επιστρέψουν στην Π.Ε.Λ κια να παραμείνουν παραταγμένα  εκεί για κάθε ενδεχόμενο. 
Αύριο τα τρακτερ στο κέντρο της Λαμίας θα σημάνουν την αρχή των κινητοποιήσεων για τον αγροτικό κόσμό ενώ οι κινητοποιήσεις αναμένεται να κορυφωθούν τον επόμενο μήνα ΄με μπλόκα στους δρόμους . 

Περισσότερα...