Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με μέλη του  ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τη Φυσικομαθηματική Αθηνών, τις σχολές  Υγείας, του ΤΕΦΑΑ και από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,θα γεμίσει ΄'σημερα Κυριακή  η πλατεία Λαού στο πλαίσιο επίσκεψης που διοργανώνουν απο κοινού οι νέοι του ΚΚΕ .
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί   εκδήλωση στις 12 μ.μ. στο άγαλμα του άρη Βελουχιώτη .

 Στο μήνυμα του το ΚΚΕ τονίζει μεταξύ άλλων για την σημερινή εκδήλωση <<   Το ΚΚΕ έδωσε συνολικά στους λαϊκούς αγώνες και συγκεκριμένα στα χρόνια της  κατοχής χιλιάδες από τα καλύτερα παιδιά του.  Τιμάμε τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, εκείνους και εκείνες που πάλεψαν ή στήριζαν τους αντάρτες στα πεδία των μαχών, που κράτησαν ηρωική στάση με το  όπλο, ή τα χωνιά και την προκήρυξη. Εκείνους και εκείνες που διώχτηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, όσους εκτελέστηκαν, όσους έμειναν αλύγιστοι και μας διδάσκουν ένα αταλάντευτο πρότυπο ζωής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα για την ανατροπή αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.
Η ΕΑΜική Αντίσταση είναι πηγή έμπνευσης και γνώσης. Ειδικά για τη νεολαία αποτελεί πηγή πολύτιμων συμπερασμάτων για τη οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης, ιδιαίτερα σήμερα που η επίθεση σε βάρος του λαού εντείνεται. >>

Περισσότερα...