Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του σιδηροδρομικού δικτύου αφού από τα ξημερώματα παρουσιάστηκε πρόβλημα στη γραμμή . Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στο τμήμα Τιθορέα – Λειανοκλάδι, από ελαττωματική πλατφόρμα εμπορικού τραίνου. Οι επιβάτες στην Τιθορέα μεταβιβάζονται σε λεοφωρεία μέχρι και τοΛιανοκλάδι και μετά από εκεί ξανά σε αμαξοστοιχία για να συνεχίσουν τον προορισμό τους .

Το ίδιο ισχύει και από Λιανοκλάδι για Τιθορέα. Ηδη συνεργεία βρίσκονται στο σημείο για την επιδιόρθωση της βλάβης αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ η βλάβη δεν πρόκειται να αποκατασταθεί σύντομα . Τουλάχιστον σήμερα και αύριο Δευτέρα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί .

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Από τα ξημερώματα στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, στο τμήμα Τιθορέα – Λειανοκλάδι, οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται με λεωφορεία λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε στη σιδηροδρομική υποδομή από ελαττωματική πλατφόρμα εμπορικού τραίνου. Συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.»

Περισσότερα...