Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς για τον 4ο  Περιφερειακό  Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια και η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, συνδιοργανώνουν για 4η χρονιά το διαγωνισμό ο οποίος ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας & αγκαλιάστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες, το πλαίσιο συνεργασίας καθώς και ζητήματα που αφορούσαν τη συνέχιση του θεσμού και την ενίσχυσή του. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου καθώς και σε αυτούς της Γ’ Γυμνασίου.

 

Ήδη τα ενημερωτικά έντυπα για τη συμμετοχή των μαθητών έχουν σταλεί σε όλα τα σχολεία της Στερεάς και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 29 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό από τα σχολεία τους καθώς και από τα Επιμελητήρια του κάθε Νομού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κ. Μπακογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Φθιώτιδας & Βοιωτίας κοι Α. Διαμαντάρας και Π. Αγνιάδης αντίστοιχα, εκπρόσωποι εκπαίδευσης & εμπλεκόμενοι φορείς.

 

Περισσότερα...