Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Κορυφώθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής  η επιστροφή των εκδρομέων  των Χριστουγέννων  τόσο στο εθνικό  όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο  της Φθιώτιδας με τις δυνάμεις της αστυνομίας και της τροχαίας να είναι σε επιφυλακή και σε εγρήγορση .

Στο εθνικό οδικό δίκτυο  Αθηνών -Λαμίας  η κίνηση ήταν αυξημένη χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται  προβλήματα παρά μόνο ουρές στους σταθμούς των διοδίων . Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση και στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού  τις απογευματινές ώρες ενώ έιναι χαρακτηριστικό ότι στο ύψος των στροφών  του Δομοκού  τα οχήματα αρκετές φορές πήγαιναν  με πολύ χαμηλές ταχύτητες λόγω  αύξησης της κυκλοφορίας .

Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν  στην διασταύρωση της Ξηριώτισσας  λόγω του όγκου της κίνησης προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ σχηματίστηκαν ουρές λίγων λεπτών απο Δομοκό προς Αθήνα   .

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα προχωρήσουν σε νέα μέτρα την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου ημέρα νέας εξόδου των εκδρομέων. Παράλληλα τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση  διέλευσης των φορτηγών αυτοκινήτων την επόμενη Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, για το ρεύμα εξόδου  από16:00 έως 21:00 ώρα.

  • Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 21:00, καθώς και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 15:00 έως 22:00:

 

  • Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Περισσότερα...