Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Λευκό σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι το νέο έτος αφού ο χειμώνας αναμένεται να δείξει το σκληρό του πρόσωπο με χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά . Ηδη υπηρεσίες και κάτοικοι στα ορεινά ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο . Στο πλαίσιο της ετοιμότητας οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σύσκεψη για τον συντονισμό δράσεων κάνοντας μία επαλήθευση των όσων είχαν ειπωθεί και αποφασιστεί στη συνεδρίαση του συντονιστικού περιφερειακού οργάνου τον Νοέμβριο .

 

Στόχος να ξέρει η κάθε υπηρεσία που παρεμβάινει και για αυτό το λόγο έχει οριστεί από ένας υπεύθυνος για κάθε τομέα ώστε να μην υπάρχει σύγχυση αρμοδιοτήτων και περιοχών ευθύνης .

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δηλώνουν έτοιμες για την κακοκαιρία με έμφαση στους οδικούς άξονες λόγω της μετακίνησης των επισκεπτών για τις γιορτές .

Την δική τους ευθύνη θα πρέπει να αναλάβουν και οι πολίτες καθώς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους , να αποφεύγουν τα ταξίδια την ώρα των χιονοπτώσεων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και ότι άλλο είναι απαραίτητο .

Περισσότερα...