Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Οι Ενορίες μας, διάφοροι σύλλογοι και μεμονωμένοι πιστοί επισκέπτονται καθημερινά αλλά ειδικότερα τις ημέρες των εορτών τα Γηροκομεία της Μητροπόλεώς Φθιώτιδας  προ­σφέροντας στους ηλικιωμένους μας λίγες στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς και ενδιαφέροντος.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες το προηγούμενο διάστημα και στο Γηροκομείο «Ίδρυμα Πετρή Στέγη Γερόντων» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Στυλίδα.

Μεταξύ άλλων το Ίδρυμα επισκέφθηκε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και η ενορία Αγίων Αποστόλων Λαμίας , που βρίσκεται στο Παγκράτι Λαμίας .

 

Τους επισκέπτες καλοσώρισε ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Μάξιμος Νικολό­που­λος. Στη συνέχεια και στον πρώτο όροφο του κτιρίου όλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν δυο λόγια αγάπης και ευχές με τους παλαίμαχους της ζωής. Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα παιδιά της Ενορίας, τα οποία με τα όργανά τους έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και άλλα επίκαιρα τραγούδια. Ο π. Μάξι­μος, κατόπιν ξενάγησε σε όλο το κτίριο τους επισκέπτες και μί­λησε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο. Εν τέλει εντυπωσιασμένοι ά­πα­ντες από το μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας ευχήθηκαν από καρδιάς σε όλους τους τρο­φί­μους και το προσωπικό για τα Χριστούγεννα και να τους ε­νδυ­να­μώνει ο Θεός.  

Περισσότερα...