Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ώρα των μπλόκων φθάνει για τους αγρότες οι οποίοι έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια του διαλόγου .

Τους φορείς τους ενημέρωσαν , τους βουλευτές τους ενημέρωσαν , την αυτοδιοίκηση την ενημέρωσαν και τώρα όπως δηλώνουν είναι η ώρα των μπλόκων στους δρόμους , κάτι που γνωρίζουν καλά τόσα χρόνια .

Τι και αν ο νόμος για παρακώλυση συγκοινωνιών αλλάζει και σκληραίνει , τι και αν έχουν συρθεί στα δικαστήρια ή αν ταλαιπωρούν εκατοντάδες πολίτες από το δικό τους έργο , τι και αν θα χιονίσει . Οι αγρότες επιμένουν στα μπλόκα ως μέσο διαμαρτυρίας .

Όπως ανακοίνωσε η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων στις 20 Ιανουαρίου ο κύβος ερρίφθη και ξεκινούν οι κινητοποιήσεις .

 

Την απόφαση αποδέχεται και η επιτροπή αγώνα των αγροτών της Φθιώτιδας με τον εκπρόσωπο του Παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου Δημήτρη Δημογιάννη να δηλώνει ότι τα τρακτερ θα είναι στην εθνική οδό την επόμενη Τετάρτη .

 

Η πανελλήνια συντονιστική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα και στις άλλες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στον κλάδο για μαζικές κινητοποιήσεις, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει περιθώριο για μοναχικούς διαβάτες, ούτε και η πολυτέλεια της διάσπασης».

Οι αγρότες όμως είναι διασπασμένοι αφού Η ΠΑΣΥ που ανήκει στο ΚΚΕ έχει διαχωρίσει την θέση της . Δέχεται τις κινητοποιήσεις αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κοινή συνάντηση όλων των αγροτών για το θέμα .



Περισσότερα...