Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μπορεί τα χιόνια να μην ήρθαν ακόμη και ούτε να έρθουν τουλάχιστον στη Λαμία αλλά οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών έφεραν τα πρώτα προβλήματα . Ποτάμια <<φούσκωσαν >> , δρόμοι έκλεισαν και καλλιέργειες πλημμύρισαν .

Ο Σπερχειός ποταμός στο ύψος της γέφυρας στο Φραντζή έχει <<φουσκώσει >> επικίνδυνα με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες στρέμματα γης γύρω από την γέφυρα ενώ εάν οι βροχοπτώσεις συνεχιστούν τότε αναμένεται να κλείσει και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο .

Ν α σημειώσουμε ότι το κλείσιμο του δρόμου στην συγκεκριμένη γέφυρα εάν  γίνει θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα καθώς έχει κλείσει ήδη ο δρόμος που οδηγεί από το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου προς Λουτρά Υπάτης μέχρι το ύψος της διασταύρωσης προς Κωσταλέξι και Κομποτάδες και η κυκλοφορία για τα χωριά διέξάγεται από το Φραντζή . Τα λεοφωρεία του ΚΤΕΛ για την Υπάτη χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο όπως και οι περισσότεροι οδηγοί .

 

Οι φωτογραφίες είναι από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην περιοχή της Γέφυρας ενώ η ΕΜΥ μια για βροχοπτώσεις απόψει το βράδυ και αύριο στη Λαμία.


 

Την ίδια ώρα στην Δυτική Φθιώτιδα οι βροπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να << φουσκώσει >> ο ποταμός Ίναχος και στο ύψος της γέφυρας του περιβολίου να κλείσει ο δρόμος λόγω του όγκου των νερών αλλά και των φερτών υλών .

Μηχανήματα της περιφέρειας και του δήμου προσπαθούν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αλλά κανέις ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει αφού η διέλευση θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες .

 

 

Περισσότερα...