Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με τις καλύτερες  εντυπώσεις αναχώρησε από την Λαμία η χάλκινη Ολυμπιονίκης Εύα Χριστοδούλου μετά την εκδήλωση προς τιμήν της απο το γυμναστήριο Εν Κινήσει στη Λαμία .
Η Εύα Χριστοδούλου με το χάλκινο ανσάμπλ  στους Ολυμπιακούς του Σίδνευ βρέθηκε στη Λαμία για δύο ημέρες  προσκεκλημένη του γυμναστηρίου της Νατάσας Λάππα - Πασπάλη και ...έγινε πάλι παιδί .


Το Σάββατο μετέδωσε τις εμπειρίες της , τα μυστικά της και τις ικανότητές της  στις μικρές και μεγάλες μαθήτριες του γυμναστηρίου Εν Κινήσει αφού έκανε μάθημα σε όλες τις ηλικίες .
Έλυσε απορίες και μετέδωσε στα παιδιά  το μήνυμα της ρυθμικής γυμναστικής δηλώνοντας ότι χρειάζεται θυσίες και δύναμη  η οποία βρίσκεται στην ψυχή .
Όσο για την υποδοχή  των μαθητριών τα λόγια ήταν περιττά αφού η λατρεία φαινόταν τα βλέμματά τους .


Την Κυριακή σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο η χάλκινη Ολυμπιονίκης μαζί με την προπονήτριά της Αθηνά Ρούπα τιμήθηκαν τόσο απο την Δημοτική αρχή Λαμιέων όσο και αποτην διεύθυνση του γυμναστηρίου για τη προσφορά  τους στον αθλητισμό .
Αποδεχόμενη την τιμή η χάλκινη Ολυμπιονίκης μίλησε με  τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια  που κάνει το γυμναστήριο Εν Κινήσει στην πόλη της Λαμίας σημειώνοντας ότι είναι ένα φυτώριο  για αυριανούς πρωταθλητές και γιατί όχι , ολυμπιονίκες .
Με την έναρξη της εκδήλωσης μαθήτριες και μαθητές του γυμναστηρίου έδειξαν ένα μικρό δείγμα αλλά μαγικό της δουλειάς που γίνεται  καθημερινά .
Η σκηνή μαγική με ταχύτητα , εναλλαγή συναισθημάτων , ρυθμός , χορός και φαντασία .
Τα κορίτσια μοναδικά αφού αρκούσε ένα γλυκό χαμόγελο και πολύ ...ψυχή ...
Το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι όπου το γυμναστήριο κλείνει την χρονιά με μία μεγάλη εκδήλωση στην οποία ..οπως κάθε χρόνο τα λόγια περισσεύουν αφού μιλά η μουσική και η κίνηση ...

Περισσότερα...