Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Επιτέλους η Λαμία μίλησε και αγωνίζεται .Η σημερινή κινητοποίηση  με την συμμετοχή όλων των κλάδων , φορέων και σωματείων ξεπέρασε κάθε προσδοκία .όλοι οι κλάδοι ήταν εκεί για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση και απέναντι στο ασφαλιστικό .
Εργαζόμενοι και άνεργοι ένωσαν  τις φωνές τους  για το μέλλον .
Οι αγρότες έδωσαν  το σύνθημα  φθάνοντας με τα τρακτερ τους πρώτοι στην πόλη της Λαμίας  και τα παρέταξαν  στην πλατέια Ελευθερίας  από όπου πεζοί  κινήθηκαν για την πλατέια Διάκου  για την μεγαλειώδη συγκέντρωση .


Απο την πλατέια Ελευθερίας ξεκίνησαν απο κοινού και όοι οι επιστημονικοί φορείς  που συμμετείχαν στην  συγκέντρωση και στην απεργία .
Φορτηγά, ταξί , αστικά  υπεραστικα λεωφορεία , ΕΚΑΒ  και σχολικά αυτοκίνητα  πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορέια  στο κέντρο της πόλης  λίγο πριν την έναρξη  της συγκέντρωσης ενώ στην συνέχεια τα μέλη  τους συμμετείχαν και αυτά στη συγκέντρωση .

 


Η οδός Διάκου και η οδός Καραγιαννοπούλου  γύρω απο την πλατεία είχε γεμίσει ασφυκτικά με  διαδηλωτές .
Μετά το πέρας  των χαιρετισμών πραγματοποιήθηκε πορέια στο κέντρο της πόλης στην οποία διαφάνηκε η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων .
Είναι χαρακτηριστικό ότι  ενώ η αρχή της πορέιας βρισκόταν στην πλατέια Λαού μέσω της οδού Κολοκοτρώνη   το τέλος της πορέιας κατέβαινε ακόμη την οδό Καραγιαννοπούλου .

Περισσότερα...