Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με συνταξιούχους γέμισε η πλατεία Πάρκου στη Λαμία τις πρωινές ώρες  οι οποίοι διατράνωσαν την αντίθεσή τους  στο ασφαλιστικό ζητώντας απο την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε νέες μειώσεις των συντάξεων .
Άνθρωποι που έχουν εργαστεί  για  40 και πλέον χρόνια  πληρώνοντας στα ασφαλιστικά τους ταμεία βλέπουν τώρα τις συντάξεις τους να μειώνονται χωρίς λόγο και αιτία με πρόσχημα την κρίση και το μνημόνιο .
Οι συνταξιούχοι της Περιφέρειας Στερεάς  απο όλα τα ασφαλιστικά ταμεία  δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους σημειώνοντας ότι το πρόβλημα είναι κοινωνικό καθώς λόγω των καταστάσεων σε πολλές περιπτώσεις  απο αυτή την σύνταξη  επιβιώνουν και οι επόμενες γενιές .
Συνταξιούχοι  απο την Εύβοια , την Φωκίδα , την Βοιωτία και την Φθιώτιδα συγκεντρώθηκαν στην πλατέια πάρκου ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησαν  πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης , καταλήγοντας  στην Περιφέρεια Στερεάς .


Στο πλευρό τους  και το παμφθιωτικό μέτωπο αγώνα το οποίο συμμετείχε  στις κινητοποιήσεις  ενώ το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Φθιώτιδας  και εκπρόσωποι  των κλάδων που συμμετέχουν στο μέτωπο αγώνα .
<< Κάτω τα χέρια απο τις συντάξεις..>> ήταν το κεντρικό σύνθημα των συνταξιούχων  οι οποίοι φανερά αγανακτισμένοι απο τις περικοπές των συντάξεων  ύψωσαν πολλές φορές  την φωνή τους απευθυνόμενοι στην Κυβέρνηση .
Οι συνταξιούχοι μετά την πορεία παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο ο οποίος  εξέφρασε την συμπαράστασή του χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αίτημα των συνταξιούχων και δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι θα << πρέπει να θεωρούν την Περιφέρεια σπίτι τους . >>  

Περισσότερα...