Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μάχη  για την ζωή του δίνει ένας ηλικιωμένος  ο οποίος  περίπου στις 11 το πρωί  παρασύρθηκε απο αμαξοστοιχία  που εκτελούσε το  δρομολόγιο Στυλίδα - Λιανοκλάδι  στο ύψος του Παγκρατίου.
Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα  την γραμμή του τρένου στο Παγκράτι Λαμίας  κάτω απο το ΚΕΥΠ , καθώς πάνω απο τις σιδηροδρομικές γραμμές βρίσκεται η στάση του αστικου ΚΤΕΛ και του υπεραστικου .
Σύμφωνα  με τον μηχανοδηγό του τρένου κ. Λαμπρόπουλο  ο ηλικιωμένος  παραπάτησε  5 μέτρα πριν φθάσει στο σημείο το τρένο  ενώ ο μηχανοδηγός άρχισε  να σφυρίζει και να πατά φρένο . Ήταν όμως αργά αφού  ο ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να φύγει απο τις γραμμές και  η αμαξοστοιχία τον χτύπησε και τον εγκλώβισε απο κάτω .
Αμέσως σήμανε συναγερμός  στην Πυροσβεστική , στην ΕΜΑΚ και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο .
Ο άτυχος ηλικιωμένος σοβαρά χτυπημένος  στο πόδι  απεγκλωβίστηκε λίγη ώρα αργότερα ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας .


Ο μηχανοδηγός συγκλονισμένος δηλώνει στο radiomemory.gr  πως πρόκειται για μία διάβαση η οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς καθημερινά  στο συγκεκριμένο σημέιο περνούν πολίτες  για να φθάσουν στην στάση των λεωφορείων .
<< Τον είδα  που προσπάθησε να περάσει απο το σίδερο αλλά δεν μπορούσε και πεδικλώθηκε και έπεσε . Αμέσως άρχισα να φρενάρω και να σφυρίζω αλλά τον χτύπησα . έχουμε πάντα την προσοχή μας γιατί πρόκειται για μία  ανεξάρτητη διάβαση που καθημερινά έχει πολύ κόσμο >> τονίζει χαρακτηριστικά .
Οι κάτοικοι δηλώνου ότι το συγκεκριμένο σημέιο είναι η δίοδος  που χρησιμοποιούν  οι κάτοικοι του Παγκρατίου  για να φθάσουν στην στάση των λεωφορείων που βρίσκεται ακριβώς απο πάνω  στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου . Η συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί τους κατοίκους και για την αστική συγκοινωνία και για την υπεραστική προς Υπάτη .

Περισσότερα...