Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μια αποτοξινωτική δίαιτα είναι και αυτή της πατάτας.

Πλούσιο πρόγραμμα σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχει δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σέριε Α, όπως και Β’ Γαλλίας, Β’ Ιταλίας και Β’ Ολλανδίας.

Σοβαρή ιατρική παράλειψη θεωρείται η μη χρήση της υπνοενδοσκόπησης, μεταξύ των διαγνωστικών εξετάσεων, για την αντιμετώπιση των υπνικών διαταραχών (άπνοια, ροχαλητό,  κ.λ.π) που ταλαιπωρούν παγκοσμίως εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάζει στις 25 Απριλίου το ξωκκλήσι του Αγίου Μάρκου  στο Σταυρό Λαμίας το οποίο βρίσκεται μέσα στο πράσινο .

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατέθεσε Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την προμήθεια αξονικού τομογράφου και με τον Οργανισμό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας την Τετάρτη, 25 Απριλίου, στην πόλη της Λαμίας.

Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν όσοι χρησιμοποιούν τα social media για προώθηση προϊόντων, αλλά επίσης κάνουν επίδειξη πλούτου στις φωτογραφίες που ανεβάζουν σε Facebook, Instagram και Twitter, ενώ συγχρόνως οι φορολογικές τους δηλώσεις δεν μπορούν να το υποστηρίξουν.

Με κοινή τους ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Φθιώτιδα και η ΔΗΜΤΟ Λαμίας σχολιάζουν την μη έλευση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στην Σύνοδο των Πρυτάνεων των ΤΕΙ Όλης της χώρας .

Το κώνειο μπορεί να σκότωσε τον Σωκράτη, ωστόσο το 19ο αιώνα ανακαλύφθηκε η αντικαρκινική του δράση, και σήμερα πλέον είναι γνωστές οι θεραπευτικές του ιδιότητες για οιδήματα, νευραλγίες, λειχήνες, ψωριάσεις και άλλες δερματικές παθήσεις.

Υποκατηγορίες

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.