Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Παρασκευή 26/05 σήμερα και το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι αρκετά ενδιαφέρον, με αναμετρήσεις σε ολόκληρη την υφήλιο. Εμείς θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από την Γερμανία, την Ιταλία και την Αμερική, καθώς και με έναν αγώνα μπάσκετ από τα πλέι οφ της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε όχι μόνο να ενημερώνεστε για το στοίχημα, αλλά και, μεταξύ άλλων, για τα πάντα γύρω από τα καζίνο στο ίντερνετ.

Τέλος καλό όλα καλά  για την ταχυδρομική θυρίδα στην Υπάτη . Μετά από παρέμβαση του δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη  το θέμα λύθηκε θετικά .

Υπάρχουν τμήματα της φύσης σε αυτήν τη χώρα που είναι σχεδόν ανέγγιχτα και που αξίζουν αυξημένη προστασία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1996, ημέρα Δευτέρα, η τηλεόραση του Mega μας σύστησε στην παρέα της πρωτοποριακής για τα ελληνικά χρονιά νεανικής σειράς: το «Λόγω Τιμής».

«Πυρήνες» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την επίθεση στον Λ. Παπαδήμο.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί σε επαρχιακό δρόμο των Σερρών με εκδρομικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού από το σχολείο Βαμβακόφυτου.

Ψηφίστηκε και ενεργοποιείται αρχές Αυγούστου ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.


Η  λειτουργία  πειραματικού γυμνασίου αλλά και η διεξαγωγή του ράλλυ ακρόπολις θα απασχολήσουν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαμιέων  την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαϊου στις τρεις το μεσημέρι.

Υποκατηγορίες

×
To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.