Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Eurovision 2017: Η Demy πέρασε στον τελικό

10,489

Η εκπρόσωπός μας, Demy, ανέβηκε στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, στις 10.50, περίπου, στην 10η θέση, εντυπωσιάζοντας το κοινό στην αρένα αλλά και όλους τους Έλληνες τηλεθεατές.

Με την κρυστάλλινη φωνή της, η ερμηνεύτρια με το κομμάτι «This Is Love» κέρδισε το ενδιαφέρον και απέδειξε τους λόγους που θεωρείται μία από τις πολλά υποσχόμενες ελληνίδες τραγουδίστριες.

https://www.facebook.com/pages/Greek-Promos-2016/342690252439833

Εντυπωσιακή ήταν και η σκηνική της παρουσία, με τα «τεχνάσματα» του Φωκά Ευαγγελινού να μετατρέπουν τη σκηνή στον απόλυτο παραμυθόκοσμο! Το αποτέλεσμα, άρτιο και όμορφο, όπως όλα δείχνουν, θα χαρίσει στη Demy το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.


Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Demy στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Demy με το τραγούδι This is Love, σε μουσική σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard, «μάγεψε» το κοινό της Eurovision θέτοντας ισχυρές βάσεις για πρόκριση στο μεγάλο τελικό.////////////////////////////////////////////////////////////////
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

To owners or copyright holders:
If you don't wanna see your track in my channel, contact me and
I will IMMEDIATELY remove the video. Thanks!
All rights reserved. Only for watching, listening and streaming.
Downloading, copying, sharing and making available is strictly
prohibited.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\