Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

251
by Radio Memory, 1 year ago

Και αυτές τις γιορτές θα ακούσετε από παντού πολλές ευχές, όπως άλλωστε συνηθίζεται τέτοιες ημέρες κάθε χρόνο.
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη τη νέα Χρονιά που σε λίγο έρχεται, σε έναν τόπο που ωστόσο βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας του.
Ευχές σε μια κοινωνία που έχει μεγάλο και καθημερινό πρόβλημα συνέχειας και καθημερινής διαβίωσης και που μαστίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα.
Φέτος λοιπόν, ας ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...
Ας μην λειτουργήσουμε τυπικά.... αλλά Ανθρώπινα και Ουσιαστικά !
Ας μην ευχηθούμε απλώς... ως είθισται, αλλά... ο καθένας μας ξεχωριστά και με όποιον τρόπο μπορεί, ας βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπό του, που το έχει τόσο πολύ ανάγκη.
Και αν ακόμη δεν μπορεί να βοηθήσει με υλικό τρόπο, μπορεί να προσφέρει ακόμη πιο ουσιαστικά... δίνοντας λίγο από την περίσσεια αγάπη του. Λέγοντας έναν καλό λόγο ή προσφέροντας απλόχερα κουράγιο, δύναμη και ένα χαμόγελό του.
Ξέρετε... μερικές φορές... τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο ουσιαστικά. Εμείς οι Έλληνες μπορεί να έχουμε περάσει και να περνάμε από ατέλειωτες δοκιμασίες, αλλά ποτέ μα ποτέ... δεν έχουμε χάσει το Κουράγιο μας, την Αυτοπεποίθησή μας, την Υπομονή μας και την Επιμονή μας... Και τελικά αυτό χρειαζόμαστε και σήμερα... αφού σε λίγες ημέρες.... ξημερώνει μια Νέα Χρονιά... όχι γεμάτη με υποσχέσεις... αλλά "προκλητική"... τόσο ώστε να την Αδράξουμε !
O Frank Sinatra είπε κάποτε... Η μεγαλύτερη εκδίκηση... είναι η επιτυχία. Και εμείς ως έλληνες είμαστε πλασμένοι να επιτύχουμε.
Τώρα λοιπόν θα πρέπει να αποδείξουμε περισσότερο παρά ποτέ ότι ΔΕΝ θα το βάλουμε κάτω. Ότι δεν είμαστε εδώ για να υπομένουμε αλλά για να συνεχίζουμε.
Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.