Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αρκετές επιλογές μας προσφέρει το σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχει δραστηριότητες σε πολλές διοργανώσεις ανά την υφήλιο. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε τριάδα από ποδοσφαιρικές προτάσεις για στοίχημα, ενώ δε λείπει η επιλογή και από το μπάσκετ.

Το… θέλει περισσότερο η Μπαστιά

Η δυνατή σημερινή μας πρόταση είναι ο Άσσος Draw No Bet της Μπαστιά επί της Ναντ σε απόδοση 1.83 (σ.σ: Draw No Bet σημαίνει «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», δηλαδή αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Η κλασική φοβισμένη Μπαστιά έκανε την εμφάνιση της σ’ ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο, αυτή τη φορά κόντρα στη Μονπελιέ. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε αμυντικό επίπεδο, δέχτηκε δύο εύκολα γκολ και μοιραία υπέστη ακόμη μια εκτός έδρας ήττα, απ’ τις πολλές των τελευταίων ετών. Ήταν η τρίτη ήττα των τελευταίων πέντε αγωνιστικών για την Μπαστιά, σειρά αγώνων όπου δεν έχει νίκη και μοιραία έχει μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Στους 22 πόντους οι Κορσικανοί, είναι μόλις στο +1 απ’ την ουραγό Λοριάν, στο -2 απ’ τη γραμμή της απευθείας σωτηρίας. Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλοι της Ναντ, είδαν την ομάδα τους να κάνει ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση το Σάββατο κόντρα στη Νανσί, αλλά να μη συνοδεύεται απ’ το αποτέλεσμα. «Σφυροκόπησαν» τον αντίπαλο σ’ όλο το πρώτο μέρος τα «καναρίνια», έβγαλαν πολλές φάσεις και επικίνδυνες καταστάσεις, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ. Απ’ το πουθενά δέχτηκαν το γκολ στο 50’, το 0-2 στο 64’ έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες τους για θετικό αποτέλεσμα. Παντελώς άδικη ήττα, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων για τη Ναντ, που αποδίδει καλά, αλλά δεν παίρνει αυτό που αξίζει. Ποντάρουμε στη μεγαλύτερη ανάγκη της Μπαστιά για τους βαθμούς.

Ανώτερη η Θέλτα

Συνεχίζουμε με το Διπλό Draw No Bet της Θέλτα επί της Αλαβές (απόδοση 1.95) στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο ισόπαλο 0-0 στο πρώτο ματς στο «Μπαλαΐδος». Σε «ηφαίστειο» αναμένεται να μετατρέψουν απόψε το «Μεντιθορόθα» οι φίλοι της Αλαβές, προκειμένου να «σπρώξουν» την ομάδα τους στον παρθενικό τελικό Κυπέλλου Ισπανίας της ιστορίας της και στον πρώτο τελικό σε όλες τις διοργανώσεις μετά από αυτόν του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ του 2001 κόντρα στη Λίβερπουλ. Ξεχειλίζει το πάθος για διάκριση στο «στρατόπεδο» των Βάσκων, οι οποίοι έρχονται «φτιαγμένοι» στο σημερινό ματς μετά το νικηφόρο 2-4 του σαββατοκύριακου επί της Χιχόν. Μία νίκη, η οποία την έφερε στη 12η θέση του πίνακα της Πριμέρα Ντιβισιόν και διαμόρφωσε στο 3-5-1 το σερί της στα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η Θέλτα, από την πλευρά της, έρχεται στη σημερινή ρεβάνς με ένα σημαντικό πλεονέκτημα: είναι πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της, μετά την… αναγκαστική αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου σαββατοκύριακου με τη Ρεάλ Μαδρίτης (είχε αποκολληθεί μέρος του στεγάστρου λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και η αναβολή κατέστη επιτακτική για λόγους ασφαλείας). Το… έτερο πλεονέκτημα της ομάδας από το Βίγκο είναι ότι ουσιαστικά παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα, καθώς «σφραγίζει» το εισιτήριο του τελικού είτε με νίκη είτε με οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ. Μόλις μία ήττα μετρούν οι φιλοξενούμενοι στα 10 τελευταία παιχνίδια τους για πρωτάθλημα και Κύπελλο (7-2-1), ενώ πρέπει να υπογραμμιστεί ότι έχουν συνδυάσει με νίκες και τα τρία φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους για την παρούσα διοργάνωση (0-1 επί UCAM Μούρθια, 1-4 επί Βαλένθια, 1-2 επί Ρεάλ Μαδρίτης).

Αμφίσκορο στο «Κινγκ Πάουερ»

Η τρίτη σημερινή μας επιλογή αφορά το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Ντέρμπι (απόδοση 1.95), στον επαναληπτικό του ισόπαλου 2-2 του «iPro Stadium» για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «αλεπούδες» έσωσαν… στο τέλος την ισοπαλία (2-2) στον πρώτο αγώνα κι έτσι το ζευγάρι οδηγήθηκε στη σημερινή ρεβάνς. Βέβαια, η Λέστερ δεν πρόκειται να «σκίσει τα ρούχα» της για τη σημερινή πρόκριση, αφού η υπόθεση-παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί ξεκάθαρα τη μεγάλη της προτεραιότητα. Αρνητικοί για ένα ακόμα ματς οι εν ενεργεία πρωταθλητές Αγγλίας, ηττήθηκαν με 0-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τα γκολ στο 42′, στο 44′ και στο 49′) κι έμειναν στη 16η θέση του πίνακα, μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς νίκη η Λέστερ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (0-1-4), δεν έχει καν σκοράρει στα 4/5 ματς. Η Ντέρμπι, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την αρνητική κατάσταση της αντιπάλου της και να πανηγυρίσει μία ακόμα μεγάλη πρόκριση στη φετινή διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι στη φάση των «64» είχε περάσει με το νικηφόρο 1-2 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Εντός προγράμματος… θεωρείται η εκτός έδρας ήττα του σαββατοκύριακου από τη δυνατή Νιούκαστλ, που έφερε την Κάουντι στην 8η θέση της Τσάμπιονσιπ, στο -3 από τη ζώνη των πλέι οφ. Ήταν η πρώτη ήττα στην τελευταία τετράδα αγώνων της για όλες τις διοργανώσεις (2-1-1). Στο 2-1-3 το σερί στις τελευταίες έξι εξόδους για όλες τις διοργανώσεις.

Χαμηλό σκορ στην Πυλαία

Κλείνουμε με μπάσκετ, επιλέγοντας το Under 146,5 πόντοι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν (απόδοση 1.85), την πρώτη κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «24» του FIBA Champions League. Την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης ο ΠΑΟΚ έκανε εντυπωσιακή νίκη στη Λετονία, με 54-84 επί της Βέντσπιλς, και προκρίθηκε από τον όμιλο C ως τέταρτος, ενώ η Παρτιζάν ήταν εντελώς αδιάφορη και ηττήθηκε 99-85 από τη Σάσσαρι για να τερματίσει τελικά τρίτη στον όμιλο Ε ενώ. Το Σαββατοκύριακο αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν θριάμβους στα ντέρμπι της πόλης τους, η Παρτιζάν νίκησε 86-81 τον Ερυθρό Αστέρα και ο ΠΑΟΚ νίκησε 62-58 τον Άρη. Σημειώνουμε ότι οι δύο σύλλογοι είναι «αδελφοποιημένοι», τουλάχιστον σε επίπεδο φιλάθλων. Ακολουθεί ρεβάνς στο Βελιγράδι σε δύο εβδομάδες και ο νικητής του ζευγαριού θα κοντραριστεί με την Τενερίφη στην επόμενη φάση. Το ζεύγος αποτελείται από δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες που παρουσίασαν παρόμοιες επιδόσεις στην επίθεση, 71.2 πόντους για τον ΠΑΟΚ (αφαιρώντας τέσσερις παρατάσεις) και 71.7 πόντους για την Παρτιζάν (αφαιρώντας τρεις παρατάσεις), ενώ αμυντικά ο ΠΑΟΚ ήταν καλός καθ’όλη την διάρκεια της πρώτης φάσης με παθητικό μόλις 68 πόντους (χωρίς τις παρατάσεις) και η Παρτιζάν είχε τις δύο κακές αμυντικές εμφανίσεις με ΑΕΚ και Σάσσαρι γι’αυτό το μέσο παθητικό της ήταν 72.5 πόντοι (χωρίς τις παρατάσεις). Αμφότερες ρίχνουν το ρυθμό όταν το ματς είναι κρίσιμο, θα πέσει πολύ «ξύλο» και η σοφή επιλογή είναι το Under 146.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.