Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας είχε τοποθετηθεί στο Metropolis 95,5 για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στο ματς Λαμία - Σπάρτη.

Εξέφρασε την άποψη πως αν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα ο επιθετικός της Λαμίας, τότε όποιος κάνει ένσταση θα έχει συντριπτικές πιθανότητες να την κερδίσει.

Πάντως την Τετάρτη (22/2) έκανε γνωστό ότι θα υπερασπιστεί την ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τις ενστάσεις που έκαναν Άρης και ΟΦΗ. Το δικηγορικό του γραφείο ανέφερε ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή είναι απολύτως νόμιμη και πως οι ενστάσεις θ' απορριφθούν.

"Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, μαζί με τον νομικό της σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, στην εκδίκαση των ενστάσεων κακής συμμετοχής του Έλληνα ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ –ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, τις οποίες κατέθεσαν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, αποφάσισε την συμμετοχή του σε αυτή την υπόθεση μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη, κατόπιν της μελέτης των όσων προβλέπει ο ΚΑΠ και η προκήρυξη πρωταθλήματος της Football League.

Η νομική μας θέση είναι ότι η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι είναι απολύτως νόμιμη και οι ενστάσεις θ’ απορριφθούν. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, θα καταθέσουμε αύριο το πρωί μαζί με τον κ. Παναγιώτη Κατσαντώνη αίτημα αμέσου εκδικάσεως της υπόθεσης ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της Football League, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και παραπλανώνται οι οπαδοί των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Αθήνα, 22/2/2017

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας".

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr