Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δευτέρα σήμερα (22/05) και στο πρόγραμμα οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν σημεία, τα οποία έρχονται από Νορβηγία και Αργεντινή, ενώ θα ασχοληθούμε και με τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Παίρνει τη νίκη η Στάμπαεκ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Στάμπαεκ – Βικινγκ για την Τίπελιγκεν, όπου και επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Προερχόμενη από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Στρομσγκόντσετ (1-2), η Στάμπαεκ βρίσκεται πλέον στο -5 από την κορυφή, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Σήμερα, υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας, Βίκινγκ, κόντρα στην οποία θέλει το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο και για να πετύχει το στόχο της, πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στο παιχνίδι της. Από την άλλη πλευρά, η Στάμπαεκ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Άαλεσουντ, με σκορ 1-2. Αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το παιχνίδι και έτσι δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Είναι στην τελευταία θέση και στο -7 από την σωτηρία. Η Στάμπαεκ δίνεται σε αποδόσεις φαβορί στις εταιρίες στοιχημάτων και θα τη στηρίξουμε!

Φεύγει με το διπλό η Ρίβερ Πλέιτ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ, με την επιλογή μας να είναι το Διπλό σε απόδοση 2.05. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχους Χιμνάσια Λα Πλάτα, η οποία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Τελευταία, αυτή κόντρα στην Εστουδιάντες, εκτός έδρας, με σκορ 1-0, που σήμανε και το τέλος του τεχνικού Αλφάρο από τον πάγκο της. Πλέον είναι 13η με 34 βαθμούς, με πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε εντός έδρας παιχνίδια. Αντιθέτως, σε εξαιρετική κατάσταση η Ρίβερ Πλέιτ, καθώς προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες. Η τελευταία ήταν κόντρα στην Μπόκα, εκτός έδρας, με 1-3. Ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση και μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου, καθώς με δυο παιχνίδια λιγότερα απέχει εφτά βαθμούς από την πρώτη θέση. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της, οπότε και μπορεί να φύγει με τη νίκη σήμερα.

Με ΑΕΚ +6.5 στο ΟΑΚΑ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ, όπου επιλογή μας στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι η νίκη της ΑΕΚ με +6.5. Για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να είναι μπροστά στις νίκες με 2-1. Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 81-72. Παρά την ήττα της, η ΑΕΚ είχε εξαιρετική εικόνα, παρότι “πλήρωσε” το κακό τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός είναι προβληματικός, το έδειξε από την πρώτη στιγμή και η δεδομένη ισχύς του επί της ΑΕΚ δεν φαίνεται στο παρκέ. Μονόδρομος η νίκη της ΑΕΚ απόψε μπροστά στο κοινό της, δεν θα “πέσει” εύκολα και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη για το 2-2 απέναντι στον κακό Παναθηναϊκό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.