Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Λιγοστές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Superleague και το Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ στο πρόγραμμα δεσπόζει και ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Σκοράρουν Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας κρατήσει το Goal / Goal σε απόδοση 2.05. Ο Άγιαξ έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη φετινή σεζόν, παρά το γεγονός πως δεν κατέκτησε τίποτα απολύτως στην Ολλανδία. Σαφώς και είναι το αουτσάιντερ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι αν θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις το τρόπαιο θα πρέπει να παίξει με τον ίδιο επιθετικό τρόπο που αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς η παραγωγική επίθεσή του τον έχει φέρει ως εδώ. Οι “κόκκινοι διάβολοι”, από την πλευρά τους, προέρχονται από μια μετριότατη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς τερμάτισαν στην 6η θέση, γεγονός που αποτελεί τεράστια αποτυχία. Θέλουν πάση θυσία να κατακτήσουν το τρόπαιο ώστε να “σώσουν” τη χρονιά και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να βρουν λύσεις επιθετικά, καθώς αν πάνε σε ένα αργό και αμυντικό παιχνίδι δεν αποκλείεται να την “πληρώσουν” και μάλιστα ακριβά. Έχει αξία το G/G σε απόδοση 2.05.

Ισόπαλο το ημίχρονο στη Λεωφόρο

Συνεχίζουμε με ελληνικά πλέι οφ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, έχοντας επιλέξει το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και οι καίριες απουσίες που έχει του δημιουργούν σοβαρότατο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και “καθαρών” ευκαιριών. Η ΑΕΚ από την πλευρά της συνηθίζει να παρουσιάζεται διστακτική όταν αγωνίζεται μακριά από το “σπίτι” της και ιδίως στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων. Αμφότερες οι ομάδες είναι κουρασμένες και το σενάριο του να γίνει ένα «κλειστό» παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο φαντάζει αρκετά πιθανό.

Βολεύεται με δυο αποτελέσματα η Βίλστερμαν

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με το παιχνίδι Πενιαρόλ – Βίλστερμαν, έχοντας επιλέξει το Χ2 σε απόδοση 1.89. Η Πενιαρόλ έχει αποχαιρετήσει ήδη τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις τρεις βαθμούς, ενώ η χαμηλή της συγκομιδή δεν της επιτρέπει να ελπίζει ούτε στην 3η θέση που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Βίλστερμαν από την πλευρά της βρίσκεται κοντά σε μια ιστορική πρόκριση και για να τα καταφέρει της αρκεί να μην ηττηθεί. Παίζει για δυο αποτελέσματα κόντρα σε μια αδιάφορη ομάδα, όπου το μοναδικό της κίνητρο είναι η “τιμή” της και η εκδίκηση για την ήττα με 6-2 στο παιχνίδι της Βολιβίας. Θα πάμε με το απόλυτο κίνητρο και τη μη ήττα των φιλοξενούμενων.

Το παλεύει η Τόφας στην έδρα της Φενέρ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρ και Τόφας, έχοντας επιλέξει ως σημείο την Τόφας με +15.5. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς προέρχεται από την κατάκτηση της φετινής Euroleague, όντας φανταστική τόσο στον ημιτελικό με τη Ρεάλ, όσο και στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος τεχνικός δεν αποκλείεται να “χαλαρώσει” κάπως την ομάδα του ώστε να πάρει ανάσες μετά από ένα πολύ απαιτητικό δίμηνο στο οποίο “δούλευε” σε φουλ ρυθμούς, καθώς θα ακολουθήσουν οι σειρές Best-of-five που θα κρίνουν τον εγχώριο τίτλο. Η Τόφας από την πλευρά της κέρδισε ήδη μια φορά τη Φενέρ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έδειξε πως είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ η πιθανή χαλαρότητα των γηπεδούχων μπορεί να της δώσει το δικαίωμα να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Οι 15,5 πόντοι που δίνονται ως χάντικαπ στους φιλοξενούμενους θεωρούμε πως είναι πολλοί, έτσι οδηγούμαστε στο διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.