Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνεχίζεται η δράση για τις εθνικές ομάδες, στο πρόγραμμα των οποίων σήμερα υπάρχουν αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Συρία – Κίνα, όπως επίσης και η φουλ αγωνιστική δραστηριότητα στη Β’ Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Άσσος στη Β’ Βραζιλίας

Ξεκινάμε τις προτάσεις από το κουπόνι ποδοσφαίρου με την αναμέτρηση Ζουβεντούδε – Α Μπε Σε Νατάλ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Βραζιλίας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 πόντους και τους φιλοξενούμενους να καταλαμβάνουν την 8η θέση με 9 πόντους. Η Ζουβεντούδε είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 4-2-0, έρχεται από δύο σερί νίκες και τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, μετράει 3/3 εντός έδρας «τρίποντα». Σήμερα υποδέχεται την Α Μπε Σε Νατάλ, η οποία έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη Φιγκεϊρένσε και μέχρι στιγμής παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της. Μετράει ρεκόρ 2-3-1, δέχεται σχεδόν πάντα γκολ, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 0-1-1. Ποντάρουμε στο φορμάρισμα της Ζουβεντούδε και το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας, θα στηρίξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Με κάλυψη η Συρία

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Συρία – Κίνα, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο των προκριματικών της ζώνης της Ασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Συρία βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 8 πόντους και ρεκόρ 2-2-3, την ίδια στιγμή που η Κίνα καταλαμβάνει την 5η θέση με 5 πόντους και ρεκόρ 1-2-4. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί εκτός έδρας φιλικές ισοπαλίες με Ομάν (1-1) και Ιαπωνία (1-1), δείχνουν πολύ καλά σημάδια το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ανταγωνιστικοί και εντός έδρας ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους. Αήττητη η Συρία στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς σε φιλικό και επίσημο επίπεδο (4-2-0), στα πέντε τελευταία μάλιστα δε δέχτηκε γκολ! Στον αντίποδα, η Κίνα μπορεί να έρχεται απ’ το εντυπωσιακό εντός έδρας 8-1 επί των Φιλιππίνων, ωστόσο απογοητεύει πλήρως στην προκριματική φάση, σκοράρει με το σταγονόμετρο, μετράει 3/3 εκτός έδρας ήττες. Ποντάρουμε στο 1 DNB.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.