Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση στη Βραζιλία. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ουέσκα – Χετάφε για τα πλέι οφ ανόδου στην Ισπανία, ενώ στο μπάσκετ υπάρχει δράση για τους τελικούς σε Τουρκία, Ισπανία και Ιταλία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με το Χ ημίχρονο στη Β’ Ισπανίας

Ξεκινάμε με την αρκετά ισορροπημένη βάσει αποδόσεων στις στοιχηματικές εταιρίες αναμέτρηση Ουέσκα – Χετάφε, όπου επιλέγουμε το Χ ημίχρονο στο 2.00. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας. Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα με διαφορά πέντε πόντων, με την Ουέσκα να καταλήγει στην 6η θέση (63 πόντοι) και τη Χετάφε στην 3η (68 πόντοι). Αμφότερα τα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και ήταν «κλειστά» (1-1 και 0-0), συνοδεύτηκαν από Χ ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική περίοδο με αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0), την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και έχασαν μόλις για 2 πόντους την απευθείας άνοδο. Θεωρούμε ότι θα δούμε ακόμη ένα παιχνίδι χαμηλού ρυθμού, επιλέγουμε το Χ ημίχρονο.

Το παίρνει η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Αβαΐ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ άσχημα το νέο πρωτάθλημα, βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και αναζητούν αντίδραση. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε είχε τον κόουτς Ντορίβα στην άκρη του πάγκου της για πρώτη φορά στο εκτός έδρας ματς με την Κρουζέιρο (2-0), ωστόσο το έργο της ήταν εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολο. Ήταν η πέμπτη ήττα σε έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, που μάλιστα δε σκόραραν στις τέσσερις εξ αυτών. Σήμερα υποδέχονται μια απ’ τις κακές ομάδες της κατηγορίας, καθώς η Αβαΐ μετράει μόλις 5 πόντους, μετράει 3/3 εκτός έδρας με επιμέρους σκορ 0-5! Θεωρούμε ότι η Ατλέτικο μπορεί να βγάλει αντίδραση σήμερα και να πάρει την εντός έδρας νίκη που τόσο πολύ θέλει.

Έχει αξία το διπλό της Μάριεχαμν

Πάμε στη Φινλανδία και την αναμέτρηση Κέμι Κινγκς – Μάριεχαμν, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι μετρούν 11 πόντους έπειτα από 10 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 10η θέση και δείχνουν ότι έχουν πάρα πολλές αδυναμίες, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Εντός έδρας είναι απ’ τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, πήραν μόλις έναν πόντο στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδο τους (0-1-3), δέχτηκαν γκολ σ’ όλα. Στον αντίποδα, η Μάριεχαμν αφήνει σοβαρής ομάδας, βρίσκεται στην 5η θέση με 17 πόντους, στο -2 απ’ τη δεύτερη Ροβανιέμι, σήμερα με νίκη θα την προσπεράσει. Από δύο διαδοχικές νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, είναι αήττητοι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0), εκτός έδρας μετρούν ρεκόρ 1-3-1. Ποντάρουμε στο διπλό.

Υψηλό σκορ στη Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με τον τρίτο τελικό της ACB ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Over 163.5 σε απόδοση 1.88. Η Βαλένθια έκανε το break την περασμένη Κυριακή με 79-86 μέσα στη Μαδρίτη και απέδειξε ότι θα αποτελέσει ικανή διεκδικήτρια του τίτλου. Ακολουθούν δύο διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα της, τα οποία αν πάρει, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται οπωσδήποτε μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου, είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ακόμη και το 2/2. Το σκορ πήγε ψηλά και στα δύο πρώτα ματς της σειράς των τελικών, θεωρούμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραστικά, η Βαλένθια θα σκοράρει πάλι πάνω από 80, η Ρεάλ θα προσπαθήσει να πάρει το ματς με την επίθεσή της. Επιλέγουμε το Over 163.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.