Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Παρασκευή σήμερα με το πρόγραμμα να παρουσιάζει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι ποδοσφαίρου, από Βραζιλία, Αργεντινή και Ιρλανδία, ενώ μία ακόμη πρόταση έρχεται από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Δε χάνει η Γκουαρανί

Ξεκινάμε από Β' Βραζιλίας και το παιχνίδι Κρισιούμα - Γκουαρανί. Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας, μάλιστα δεχθεί μόλις ένα τέρμα και φιγουράρουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την πρωτοπόρο Ζουβεντούδε. Η Κρισιούμα, από την πλευρά της, κινείται στη μετριότητα, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα "τρίποντο" μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές, ενώ το επιμέρους εντός έδρας ρεκόρ της είναι μία νίκη και δύο ήττες. Θεωρούμε ότι η Γκουαρανί μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε και θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Με τα γκολ στην Ιρλανδία

Συνεχίζουμε με Ιρλανδία και το παιχνίδι Φιν Χαρπς - Σάμροκ Ρόβερς. Η Φιν Χαρπς πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων βρισκόταν σε καλή κατάσταση, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία, αποτελέσματα που τη φέρνουν οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σάμροκ Ρόβερς, από την πλευρά της, μακριά από την έδρα της δεν είναι αποτελεσματική φέτος, ωστόσο το να την κοντράρει κανείς αποτελεί ρίσκο. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10, καθώς οι μεν γηπεδούχοι μετρούν πέντε Over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, οι δε φιλοξενούμενοι στις 7/8 πιο πρόσφατες "εξόδους" τους επιβεβαίωσαν, επίσης, το Over!

Κερδίζει η Μπάνφιλντ

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Αργεντινή και τον αγώνα Μπάνφιλντ - Ροζάριο Σεντράλ. Περίοδο παρατεταμένης φόρμας διανύει η Μπάνφιλντ, η οποία με κύριο "όπλο" την άμυνά της μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην έδρα της είναι κάτι παραπάνω από αποτελεσματική και εκεί έχει σερί επτά νικών! Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και η Ροζάριο, η οποία στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει ηττηθεί μία μόλις φορά (9-3-1). Σήμερα, ωστόσο, δοκιμάζεται στο "κάστρο" της Μπάνφιλντ και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι καλό. Θα επιλέξουμε τον "άσσο", σε απόδοση 2.40.

Μεγάλο σκορ στη Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το 4ο ματς των τελικών της Ισπανίας ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "πορτοκαλί" κέρδισαν 81-64 στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα τους και σήμερα αγωνίζονται εκ νέου μπροστά στο κοινό τους, έχοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου! Η Ρεάλ στο προηγούμενο ματς ήταν πολύ άστοχη, έχοντας 23/63 εντός πεδιάς, με 7/30 τρίποντα! Δύσκολα θα παρουσιάσει και σήμερα ανάλογα ποσοστά, σε ένα παιχνίδι που αν το χάσει... χάνεται!  Η Βαλένθια, από την πλευρά της, δε θα αλλάξει τίποτα στο παιχνίδι της, με το πάθος που παίζει θα βρει πάλι τρόπους να σκοράρει απέναντι στην επιρρεπή λόγω κούρασης άμυνα της Ρεάλ, οπότε είναι πιθανό να ξεπεραστεί το όριο των 157 πόντων στην αγορά Under/Over. Επιλογή, επομένως, το Over 157 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.