Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

tourkia rosia

2η ημέρα του νεοσύστατου Nations League η Παρασκευή (07/09) και το ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο στρέφεται κατά κύριο εκεί. 2 παιχνίδια θα μας απασχολήσουν σήμερα από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, πιο συγκεκριμένα τα Ιταλία - Πολωνία και Τουρκία - Ρωσία, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Β' κατηγορία της Ολλανδίας, στην οποία η δράση συνεχίζεται κανονικά, παρά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Ιταλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ιταλία - Πολωνία, από την οποία προκύπτει το "δυνατό" σημείο της ημέρας. Αλλαγή σελίδας στην "σκουάντρα ατζούρα" μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νέος τεχνικός είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο τον Μάιο στο φιλικό κόντρα στη Σαουδική Αραβία (νίκη με 2-1), ακολούθησε η ήττα από τη Γαλλία με 3-1 και ο "κύκλος" των παιχνιδιών τον Ιούνιο ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ολλανδία.

Η Πολωνία, από την πλευρά της, έδωσε το "παρών" στο Μουντιάλ της Ρωσίας, παρατάχθηκε με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά απογοήτευσε με τις εμφανίσεις της. Έχει και αυτή νέο προπονητή στον πάγκο, με τον Γέρζι Μπέρζεκ να αντικαθιστά τον κόουτς Ναβάλκα. Προσεγγίζοντας στοιχηματικά το ματς, η Ιταλία έχει σήμερα το προβάδισμα, τόσο διότι αγωνίζεται εντός έδρας, όσο και επειδή έχει ισχυρό κίνητρο να δείξει ότι άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Νέα αρχή πραγματοποιεί και η Πολωνία, η οποία, ωστόσο, έχει αρκετά καινούρια πρόσωπα στην αποστολή της και θα χρειαστεί χρόνο για να "δέσει". Θα πάμε, επομένως, με τον "άσσο" σε απόδοση 1.75.

Με τα γκολ στην Τραπεζούντα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Τουρκία - Ρωσία, η οποία διεξάγεται στο "Medical Park Stadyumu" της Τραπεζούντας. Βελτιωμένη εικόνα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο παρουσιάζουν οι Τούρκοι, μετά την ανεπιτυχή παρουσία τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο πιο πρόσφατο φιλικό τους παιχνίδι, στις 5 Ιουνίου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη σημερινή τους αντίπαλο, ενώ είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Μαυροβούνιο (2-2) και Τυνησία (2-2), οι νίκες κόντρα σε Ιράν (2-1) και Ιρλανδία(1-0), αλλά και οι ήττες από Ρουμανία (2-0) και Αλβανία (2-3).

Η Ρωσία, από την άλλη, στάθηκε εξαιρετικά στο Μουντιάλ, στο οποίο ήταν η "οικοδέσποινα", καταφέρνοντας να φτάσει έως και τα προημιτελικά. Στους "16", μάλιστα, έκανε την υπέρβαση κόντρα στην Ισπανία, στη συνέχεια, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μετέπειτα φιναλίστ, Κροατίας. Στην τεχνική ηγεσία της διατηρείται ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ, που αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς νέους παίκτες, κατεβάζοντας και το μέσο όρο ηλικίας.

Οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετό ταλέντο από τη μέση και μπροστά, είναι ικανές επιθετικά και μπορούν αμφότερες να βρουν από ένα τουλάχιστον τέρματα σήμερα. Επιλογή από τον αγώνα θα αποτελέσει το Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

"Άσσος" από την Ολλανδία

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με την αναμέτρηση Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φόλενταμ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στη Β' Ολλανδίας. Εξαιρετική εκκίνηση πραγματοποιούν οι γηπεδούχοι, την προηγούμενη εβδομάδα επιβλήθηκαν 2-1 εκτός έδρας της Μάαστριχτ και πανηγύρισαν την τρίτη τους νίκη, μετά από εκείνες επί των Γιονγκ Ουτρέχτης (5-0) και ΦΚ Αϊντχόφεν (1-2). Στον αντίποδα, η Φόλενταμ αγνοεί ακόμη το "τρίποντο", έρχεται από την ισοπαλία 1-1 με την Γιονγκ Αλκμάαρ, ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Ντεν Μπος (1-2) και Σπάρτα Ρότερνταμ (2-0).

Η Γκόου Αχεντ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής, είναι το φαβορί κόντρα στην Φόλενταμ και θεωρούμε ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συνεχίσει το σερί της. Θα πάμε με τον "άσσο", σε απόδοση 1.82.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.