Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

portogalia italia

Στις εθνικές ομάδες παραμένει επικεντρωμένο το ενδιαφέρον στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου περιλαμβάνονται αρκετές αναμετρήσεις. Σε μια εξ αυτών η Πορτογαλία υποδέχεται την Ιταλία, στο πιο λαμπερό ματς της βραδιάς, ενώ σημαντικά ματς είναι και τα Σκωτία – Αλβανία και Σουηδία – Τουρκία. Πρόταση προκύπτει και απ’ την εκτός έδρας αποστολή της Ελλάδας U21 κόντρα στην Τσεχία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο τα οποία δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Σκοράρουν αμφότεροι στην Πορτογαλία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ιταλία. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του Nations League, ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες. Η Πορτογαλία κάνει πρεμιέρα στη διοργάνωση, ενώ η Ιταλία έκανε έναρξη με το… αριστερό την περασμένη Παρασκευή στο εντός έδρας ματς με την Πολωνία. Οι Πορτογάλοι αντιμετώπισαν την Κροατία σε φιλική αναμέτρηση την Παρασκευή, όπου έμειναν στο 1-1, σήμερα θέλουν να δείξουν με το «καλημέρα» ότι θα αποτελέσουν το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Έρχονται από ένα μάλλον μέτριο Μουντιάλ, όπου πήραν αγκομαχώντας την πρόκριση για τα νοκ-άουτ παιχνίδια, εκεί αποκλείστηκαν δίκαια απ’ την Ουρουγουάη (2-1) και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Σήμερα υποδέχονται τη νέα Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία έχει όνειρα και φιλοδοξία για να παρουσιάσει κάτι φρέσκο μετά την αποτυχία της μη πρόκρισης στο Μουντιάλ, δεν το έκανε στην πρεμιέρα με την Πολωνία. Είχε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, βρέθηκε να χάνει στο 40’ και δεν έδειχνε ικανή να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον πήρε τον πόντο με το πέναλτι του Ζορζίνιο στο 78’. Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν την ποιότητα να βγάλουν φάσεις, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.10.

Περνά απ’ την Τσεχία η Ελλάδα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τσεχία U 21 – Ελλάδα U21. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro U21, το οποίο θα διεξαχθεί σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο το 2019. Η Τσεχία επέστρεψε στη δράση με το εκτός έδρας 0-2 επί του Σαν Μαρίνο την Τετάρτη και σήμερα παίζει ένα απ’ τα τελευταία της «χαρτιά» για την πρόκριση, καθότι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 πόντους και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν την πρόκριση. Απέναντι της έρχεται η Ελλάδα, η οποία είναι στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 6-1-0, διαθέτει την κορυφαία επίθεση και κορυφαία άμυνα του γκρουπ, στον πρώτο γύρο επικράτησε 3-0 της Τσεχίας και έδειξε ότι διαθέτει περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Θεωρούμε ότι η Ελλάδα έχει προβάδισμα και σήμερα, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.15 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

«Ζέσταμα» για το Champions League!

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η φάση των ομίλων του Champions League και το Betarades.gr κινείται ήδη στους ρυθμούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη! Το αγαπημένο σας στοιχηματικό site έχει ετοιμάσει ένα βίντεο για το γκρουπ της ΑΕΚ, αναλύοντας τον όμιλο, με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.