Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

paok chelsea

Μετά την ΑΕΚ, απόψε ρίχνονται στη μάχη οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 19:55 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη σούπερ φορμαρισμένη Τσέλσι, που θα παίξει με αλλαγές και λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη φιλόδοξη Μπέτις.

Προκύπτουν τρεις δυνατές επιλογές απ’ το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Με το Goal / Goal στην Τούμπα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Τσέλσι. Πρεμιέρα για τη φάση των ομίλων, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται το φαβορί όχι μόνο του γκρουπ, αλλά και της διοργάνωσης. Ο δικέφαλος ξέρει ότι δεν μπορεί να ελπίζει σε ποδόσφαιρο κυριαρχίας εναντίον της Τσέλσι, ο Λουτσέσκου επεσήμανε χθες ότι η πρωτιά είναι «καπαρωμένη» απ’ τους Άγγλους και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα παρατάξει την ομάδα του με «ψευτοεννιάρι» τον Πέλκα, χωρίς κλασικό επιθετικό. Οι ασπρόμαυροι επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 1-3 κόντρα στον ΟΦΗ, σε ματς όπου δεν έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά η ποιοτική ανωτερότητα τους ήταν αρκετή. Απ’ την άλλη, η Τσέλσι μετράει 5/5 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου έχει για πρωταγωνιστή τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος πραγματοποιεί μάλλον το κορυφαίο ξεκίνημα της καριέρας του. Ο Βέλγος δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Νταβίντ Λουίζ, σήμερα ο Σάρι θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα, προφανώς έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα και η Τσέλσι, επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.07 στην Betshop.

Αντέχει στο ημίχρονο η Ρόζενμποργκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σέλτικ – Ρόζενμποργκ. Πρόκειται για παιχνίδι ενός ιδιαίτερα ανοιχτού ομίλου, που περιλαμβάνει επίσης Λειψία και Σάλτσμπουργκ. Οι Σκωτσέζοι είναι μια απ’ τις πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη, επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στη Σεντ Μίρεν, αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες επί των Χάμιλτον (1-0), Σουντούβα (3-0) και Ρέιντζερς (1-0), σήμερα υποδέχονται τη σούπερ φορμαρισμένη Ρόζενμποργκ, που έρχεται από εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να αντέξει τουλάχιστον στο ημίχρονο στη Γλασκώβη. Επιλέγουμε Χ2 ημίχρονο σε απόδοση 1.81.

Κερδίζει η Λειψία

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Λειψία – Σάλτσμπουργκ. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν μπει στις ζωές μας χάρη στη χορηγία του γνωστού ενεργειακού ποτού, χρήματα τα οποία τους βοηθούν να διαθέτουν ποιότητα στα ρόστερ τους. Η Λειψία πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Σάλτσμπουργκ έφτασε στα ημιτελικά, μιλάμε για δύο ομάδες με φιλοδοξία. Οι Γερμανοί έρχονται απ’ το εντός έδρας 3-2 επί του Αννόβερου, είναι εξαιρετικοί εντός έδρας φέτος, εκεί κέρδισαν τα 3/4 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έρχονται από πέντε διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ. Απ’ την άλλη, η Σάλτσμπουργκ πορεύεται αήττητη σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν είναι κάποιο μεγαθήριο, θεωρούμε ότι σήμερα υπάρχουν καλές πιθανότητες να υποστεί την πρώτη ήττα. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Τσέλσι και Ολυμπιακός - Μπέτις

ΠΑΟΚ – Τσέλσι

Ολυμπιακός – Μπέτις